Man kan kalla det ett sånt där i-landsproblem

Jodå nu är studierna avslutade för länge sen, men eftersom min gamla skolmail kan stängas av vilken dag som helst skaffade jag en ny emailadress häromdan. Nu till problemet, jag tänkte då använda nya mailadressen (istället för gamla skolmailen) på msn. Snälla nån som vet!! Måste jag lägga in alla gamla kontakter i den nya msn? Jag vet, det är inte jättejobbigt men eftersom jag nu är en flitig och ständigt upptagen arbetande kvinna har jag inte tid för sånt meckeri. Please please säg att det finns en lösning! Som student hade man ju hur mkt tid som helst, men nu?! Nepp!





When HE kissed the teacher..


Sex veckor och två dagar blir sammanlagt 44 dagar, det är även antalet lediga dagar denna sommar. På kylskåpet sitter en lista över saker som skulle hinnas med under sommaren '08, det mesta har vi bockat av hmm joo när man kikar närmare på listan är det mycket som syftar på olika typer av mat och gottigheter. Vinet, glassen, tapasen, ölen, maten, hajkbananerna plus mycket annat ska vi bränna bort hos våra nya grannar World Class. Varsitt gymkort ska inhandlas, boxhandkskar ska införskaffas sen är det bara att kämpa hårt. Jag ser fram emot att boxas på Darling och svettas på spinningcykeln. Jag har klarat det förut och jag ska klara det igen. Huh!

Lite pirrigt är det allt med, inte med träningen nädå det blir en pers, ehh hmmpff. Jo, jag har ju faktiskt fått en klasslärartjänst, jepp I'm a teacher! Det ska bli skönt att slippa ta bussen till Rimforsa, nu kommer det ta mig 20 minuter från dörren till jobbet - underbart! Funderar på att lägga ner bloggen, eller lösenordsskydda den. Kanske inte så professionellt att som lärare basunera ut hela sitt privatliv med allt vad det innebär. Vore inte så kul om mina kids läste min blogg. Meeen det kanske bara är jag, well...


Oh yes, jag måste även ha ett litet OS-inlägg (alla bloggar har tydligen de..)

* Gång kan vara världens fläppaste sport, liksom hey?! Varför finns en sport som bygger på att du hindrar kroppen att förflytta sig långsammare än vad som annars är fysiskt möjligt? Detta är ett fenomen som finns i hästvärlden, jag talar om trav..
* Jamaicanen Usain Bolt är min nya idol, såg ni dansen? I'm lucky, jag har min egen Jamaicaman här hemma =)
* Finns inte så mkt att säga om Ara, systemet verkar inte fungera..
* När Expressen vill sälja blandar dom in kungen, enligt dem kollapsade Lassi i rodden TROTS kungens stöd.. Hur kunde han?!
* Mest impad är jag av gymnasterna, där kan vi prata om vältränade killar.
* Anna Lindberg! Le! Det gör inget, Smile and the World Smiles with You!






Are you gonna drop the bomb or not

Igår hoppade jag i en vattenpöl efter att jag blivit påmind om att jag bara har ett fåtal dagar kvar innan jag blir vuxen.


So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams swinging out of the blue
We let them come true



Inte längre arbetslös!



Oh, yes! Jag har fått jobb, jag är stolt, glad och typ överlycklig!