Overallklädda drägg i Min lägenhet!

Idag har det hänt nåt som nästan aldrig hänt förut.. jag var vråålhungrig klockan var runt 15, hade inte ätit sen klockan 06.00, so far inget ovanligt. Men jag gick ner och köpte färsk fisk och gjorde en gratäng som lät så god, men ikke - den smakade skit! Så nu sitter jag här utan mat, det gick inte att äta. Jag har aldrig varit med om det innan, stackars dom som inte kan laga mat  - jämt äta äcklig mat..! Men det är inte det värsta med denna dag, Björn har förfest för 20 stycken overallklädda drägg i VÅR (d v s även MIN) lägenhet.. det är inte kul! ÅÅh... småbrudar som tycker det ascoolt med overall.. ååh.. men dom går snart! Hoppas dom har med sig allt skräp, dessutom ska en kille sova här - som jag aldrig sett förut. Men dom får inte förstöra min TV-kväll, Elin erbjöd mig en fest men eftersom jag börjar kl 08.00 imorgon känns inte det så aktuellt + att jag ska på personalfest hemma imorrn. Nån som har tid för en fika i Lkpg-traken torsdag?

Yes Box Boxholm =)

Jag vet att jag inte ska blogga nu, har mkt plugg att göra men jag var tvungen att skriva om min lilla broschyr jag fick häromdan. Den var adresserad till mig och på framsidan står Boxholms klatchiga slogan; Yes Box Boxholm! Jag trodde verkligen att  det var ett skämt. Dom har lagt ner jättemkt tid på att få den fin och för att få folk att flytta tillbaka till kommunen (det stod välkommen tillbaka). Och det var flera reportage om hur bra det är att bo i boxholm, det är så lugnt, mysigt, bra pendlingsmöjligheter etc. Men varför då inte bo nånstans där man inte behöver pendla? Men det är såå bra i Boxholm såå... Ujuj, det hade lika gärna varit ett nummer av Jehovas vittnes tidskrift Vakttornet =) Men det roligaste av allt var på sista sidan, där var det två klassfoton från slutet av 80-talet och med en överskrift; Vad hände sen? Så är det några som är inringade så står det var dom gör och bor. 9/13 bor kvar i Boxholm, någon bor i Tranås eller Linköping. En har t o m tagit sig till Sthlm. Men vad vill Boxholms kommun säga med detta? Hhmm, ett mysterium! Och sist men inte minst, så är det ett minireportage med överskriften; Du minns väl Siv? En gammal mattant som har jobbat där sedan 1968, är det nåt att skryta med. Men hon har trivts såå bra så, "och ibland är det nån som vinkar från en bil fast dom nyss stod i matkön.." Jaja, jag tyckte iaf att det var väldigt kul. Och syster Carin down under, vek sig av skratt, ska nog skicka ner den till henne =)

Illa, jag mår illa..!

Ååh, jag mår inte alls så bra idag. Men som en smartis sa en gång; är huvet dumt från kroppen lida.. Och det är nog sant. Men så mkt drack jag nog inte. Men det blev en lyckad kväll, först förfest hos mej på Björngatan sen så pallrade vi iväg ner till kåren men det var så jäkla mkt folk så vi kom inte in, så in en väldigt kort stund på Bongos men insåg att en McFeast skulle sitta fint, men ikke som i denna Jesusstad var det stängt..! Så Sibyla fick det bli! Det var faktiskt inte så segt att gå upp i morse, men det var värra när man kom till skolan - seg segare segast! Så vi gick efter första föreläsningen, kom hem till Björn å kollade på Tjenare Kungen istället, riktigt kul film faktiskt. Nä nu ska jag äta nåt, vråålhungrig!

Gilmore Flickorna is back!

Japp, idag var dom tillbaka..! Men var det inte mkt mer reklam än vad det varit tidigare?! Det har blivit mer egna-program-reklamfilmer på 5an nu, dom har blivit mer som 3an - Inte bra. Inte bra alls! Nädå, jag ser inte mkt på TV =) Annars var det ett ok avsnitt, att Rory aldrig kan hitta en pojke som är värdig henne..!

Byrokrati när den är som värst

Den bästa tjuvlyssningen!

Postutlämning, Döbelnsgatan

(Det finns två köer. En till posten och en till Svensk Kassaservice. Kön till posten är jättelång men det är ingen kö till Svensk Kassaservice.)
Kille: Hej. Jag skulle vilja ha lite frimärken.
Kassörska: Ja då blir det kön till Posten.
Kille: Vaddå? Kan jag inte köpa frimärken här?
Kassörskan: Nej. Det här är Svensk Kassaservice. Kön till posten är därborta.
Kille: Men vafan! Det är ju samma jävla ställe! Ge mig frimärken!
Kassören: Kan inte det. Det DÄR(pekar) är som sagt posten det HÄR är Svensk Kassaservice. Vi är skilda sen flera år.
Kille (argt): Måste ha varit en jävligt uppslitande skilsmässa så jävla bitter som du är!
(Går ut ur lokalen ropandes) Ni borde pröva lite familjerådgivning nästa gång så kanske ni kan få delad vårdnad om frimärkena!!

Rösta inte på Göran!

Liza Marklund skriver så otroligt bra idag. Tack! Ännu ett argument att Inte ge en röst åt Göran och hans polare!

Himmel o hav!

Jaha, tillbaka till Jönkan igen då. Ganska skönt faktiskt, men det var jobbigt igår när vi hade 157 väskor att packa upp - iaf kändes det som de. Sommaren är slut men fast jag har jobbat var det som att ha semester, livet i Skänninge var rätt så glidigt =) Men jag är så jäkla trött på att köra bil, fyy, skulle aldrig kunna bli yrkeschaufför. Jag har kört över hela södra delen av Sverige känns det som, fram å tillbaka från Mantorp, Skänninge så har vi ju varit i både Halmstad o på Gotland (gissa vem som fick köra?!). Så har vi ju varit i både Sthlm å i Götet me, men då åkte vi ju buss som tur var. Gissa vad det är för dag imorgon (förutom att skolan börjar)? Det är fem år sen jag tog körkort.. de ni =) Nästa år kan jag ju övningsköra med lillsyrran, hehe..!

Jag glömde en jätteviktig sak hemma i Rinna som jag knappt inte kan leva utan, min blåa kalender med elefanter på.. =( Vad ska jag göra utan den när skolan börjar? Måste förbi Nyströms imorrn å skaffa en ny, tyvärr badar jag inte i pengar men en kalender måste jag bara ha. Jaa, himmel å hav som Björns mormor sa stup i kvarten =) Här kommer en bild från Gotland som jag tagit precis nedanför Björns mormor & morfars hus!




Himmel o hav!