Nedräkningen har börjat..

Huh, puh, suck o stön.. Kan det inte bli jullov snart? På söndag är det första advent och jag har tänkt att julpimpa Sturegatan idag, får se hur det går. Just nu är det otroligt mkt på jobbet, jag drömmer om jobbet varenda natt och det är en aning störande. Så nu ser jag fram emot en liten fest vi i det roliga gänget på jobbet har dragit ihop.. utan dom hade jag inte ståttt ut. Trots slit och sura föräldrar finns det alltid glada kollegor. Sen finns det ju dom som har kommit upp i pansioåldern me men dom orkar jag inte ens bry mig om. All cred åt regeringen MEN dom skapar merjobb i form av skriftliga omdömen som ska skrivas varje termin - vilket tar all min tid just nu och vecka 50 ska jag dela ut dom o efter det kommer jag nog dra ner på tempot lite. Ha lite julmys med mina små änglar (?).. Om 22 dagar har jag julledigt ända till 8 januari!!!! Jääää! Nu vill jag bara att tiden ska snurra fram och att mitt lilla systerbarn bestämmer sig för att komma ut!

Till sist så längtar efter vår julgran!!



...


Ännu en länk...
men scrolla ner till den gamla bilden, mamma är den lilla söta tjejen i den fina, ärmlösa klänningen.. haha!


Någon säger iaf vad dom tycker..


Jaja, jag gillar inte massa internetförkortningar men LOL!
Kolla in det här.. haha!


...

Årets julvärd i SVT presenteras idag - låt det bli Mark Levengood.

Livet är rätt bra ändå o nu är det helg!


Jag måste verkligen få skryta lite, jag bara måste. Hela veckan har varit top notch på jobbet, ungarna har varit underbara (för de mesta) vilket innebär inga bråk (well, allt är relativt) och dom har jobbat på som små djur med multiplikation, division, dubbelteckning, vikingatiden, bokrecenssioner etc. Så öppnade jag min mail imorse på jobbet och när man får mail av föräldrar blir jag alltid lite misstänksam men jag citerar: Hej Sara !Vill vill bara tacka för det jobb du och A lägger ner i klassen. Vi vet att det ibland är slitigt, men vi tycker att ni gör ett jättebra jobb. Keep up the good work! Funderar på att rama in det med massa blinkande lampor och ballonger och hänga upp det i klassrummet. Haha!



Idolbild över Vikingstad



Jepp


Aha, kolla in alla
kanaler som finns!


90210


Ok I'm nördisch! Men why, why sänder dom nya 90210 på TV400? Jag som följde dom i ur och skur under 90talet.. Hhmm, får kolla upp med ComHem om man kan köpa till lite kanaler.. Jaja, I know I'm nördish!


E-ämnen I don't like


Jag kom på mer:


E-ämnen - Yiack! (Kolla alla E-ämnen på livsmedlesverkets hemsida).
November
Novemberhår - i fredags fick ni alla se bevis på att november borde förbjudas.
Sura mattanter
Dimma/dis gör inte heller det underverk för hår och hud
Präktiga/pryda människor (lärare?)
Blåst
Skoskav
Långsamma människor

Men jag uppskattar faktiskt en hel del saker med men det får bli en annan gång.. kanske kommer Centerartiethistorien me..


Inte längre High on life


Saker jag stör mig på:


Långsammma människor
Ineffektivitet
Kyla
Regn
Folk som stannar mitt på gatan, utan att gå åt sidan
Barnvagnsmaffian på stan
Ineffektivitet
Långsamma människor
Folk som inte kan åka rulltrappa - dvs står på både höger OCH vänster sida och stannar när de kommer upp/ner och går INTE utan står helt stilla.. Gaaah!
Försenade bussar/tåg
Särskrivare
Folk som spottar äckliga snoriga loskor på gatan
Mobilblottare
Alla som vill ha mina pengar på stan, Greenpeace, GodEl, Tre, Läkare utan gränser, Centerpartiet (Centerparitet hade jag en kul diskussion med häromdan hahaha)
Folk som fiser i hissar eller på bussen

Jaa, det var nog allt.



Läbbigt värre..





Ojojoj.. vad rädd jag var när jag såg den här - undrar om jag är modigare som 25åring än vad jag var när jag såg It sist.. Det återstår att se. Wish me luck!


Störst av allt är kärleken


Kärleken den kärleken.. Vad vore man utan den? Utan den skulle allt rasera,
utan den skulle jag stå själv.Kärlek gör livet värt att leva.

Med den känns livet lättare, nätterna känns inte så skrämmande, vintern inte så grå och kall.


Jag befinner mig i ett kärleksrus, mina vänner, min familj - ni är älskade! Ni gör mitt liv underbart!