Bara fyra månader kvar..!!

Jag hittade den här bilden på datorn när jag kikade runt lite. Visst är den fin, det är Hannas verk! Det är från midsommar '06 vid Torrsjön, och nu är det knappt fyra månader kvar tills det är midsommar igen. Härligt härligt!


Midsommartårta

Sicket liv, vin på en måndag..

Jag känner mig lite småtrist idag.. jag har inget liv! Jag har varit på skolan sen kl 10, men vad har jag gjort? Jag har läst ut Häxan och lejonet och GummiTarzan vilket inte tog såå lång tid, kollat igenom lite anteckningar inför tentan, svurit på skrivarna på skolan för att dom är helknäppa och inte gör som jag säger. Jag sitter på skolan fortfarande å lyssnar på Ulf Lundell.. vadå knäppt..! Ska snart gå "hem" och se på Gilmore. Jag längtar till fredag, då är tentan över å jag ska hem till slätten. Om nån vill hitta på nåt är det bara att höra av sig!

Åh nästa onsdag måste jag träffa Ossowicki! Nu har det gått alldeles för lång tid sen vi sågs. Vi måste ju ha massor att tjåka om. Det får nog bli ett par drinkar med tilltugg på Twin. Ååh.. jag vill ha Midori Splice, den är såå god. Men den är godare när det är varmt - som i Australien. Jag tog ju ett glas vitt igår när jag kom hem, men det finns nog ingen risk att jag blir alkoholist för det tog över en timme för mig att dricka upp det. Det var visst en som sa Vaa.. På en måndag..??!! Mm, just precis. Men det är godare med rött, så det så!


"My big, fat, Indian wedding"

Jag har nog världens bästa vänner! Ni är ju för goa, Emma är så söt å skickar kort, kul att prata med henne ju, har ju inte gjort det sen nyår. Å att hon har börjat jobba på Bilisten i Boxholm var ju lite skoj, får jag ju åka å hälsa på henne när jag är hemmavid =) Vilket jag är rätt mycket just nu. Hoppas jag får den där lägenheten som jag kollade på igår..! Den var dyr, men fin! En riktigt Notting Hill dörr, blå och fin.

Nu är biljetterna bokade till London me, både flyg och tåg upp till Arlanda! Inte för att jag betalar nåt men ändå.. Ska bli så skoj så. Efter det Carin berättat om bröllopen i Indien så lär det ju bli spännande, det kommer bli som "My big, fat Indian wedding" Haha..! Så nu återstår ett problem; kläder! Vad har man på sig på ett bröllop där majoriteten av gästerna kommer att vara indier? Carin skulle ta en sari, men vi då? Klänning? Vad ska jag ha för skor? Hhmm.... det här lite knepigt. Men som mamma alltid säger; Men Sara, det är ingen som kollar på dig i alla fall. Hon vet verkligen hur hon ska få mig att må bra =) Å vad ska man köpa i present? Men ska man köpa nån present? För dom ska ju ha ett till bröllop i Sverige om ett år, jaa, dom är ju roliga. Vem vet det kanske finns värsta puddingen på bröllopet, haha! Nää, jag ska nog hålla mig till Sverige, det är nog tryggast så. Jag vet var det är tryggast och jag hoppas att jag hamnar där. Så det så!

Japp, så är det!










Vita non est vivere sed valere vita est


















Desperado

Desperado, Du kanske borde ta dig samman
Sätt handen mot pannan, Blunda och känn
Hur det hettar, Du kan ta det ingen tvekan
Men dina desperata lekar, vad ger dom igen

Du har haft allt i din hand,
Du har haft det, Du har slängt det
Det finns alltid nånting annat att lockas av
Vet du vad du letar efter
eller har du undanträngt det
Jag menar att du jagar för att du inget vill ha

Desperado, Inte lär du bli yngre
men ditt hjärta blir allt tyngre av all lättsamhet
Och frihet, Är du fri där du står nu
Ditt fängelse är du i din ensamhet

Du har vunnit, du har brunnit
Du har tagit hela potten
Du har njutit segerns sötma som en kung
Men det är bara ett fingerknäpp
ifrån toppen ner till botten
och huden runt din lycka är så tunn

Desperado, Fyll ett glas med vatten
Drick det i natten, Kallt och rent
Kom tillbaka, Kom till klarhet och vila
Bäst du låter någon älska dej innan det är för sent

Vår för hjärter dam

Varför måste vi läsa Janne min vän?! Den är inte bra..! Den är ju helknäpp... Ååh... jag är skoltrött! Vill ha sommar, hemma i Rinna. Jag älskar landet på sommaren, sola, springa med Elin, åka ner till sjön å bada, tvätta håret i sjön, åka hem och slänga sig på gräset med en tallrik med grillat och ett glas vin! Det är bland det bästa jag vet! Just nu är jag trött på allt, det finns vissa jag inte orkar med nu. Det finns en som jag aldrig kommer in på livet, jag förstår Inte hur den personen fungerar, personen är så svåråtkomlig men ändå inte.. Jag kan inte skriva sånt här men jag blir så frustrerad! Jag måste skaffa en diary..!

Imorrn åker jag tillbaka till Jönkan igen, får se om jag är kvar där i veckan eller om jag tentapluggar i Rinna. LindusFindus är ju tydligen i Sya nu ju.. kommer du ihåg när jag trodde filmen Svart Lucia hette Sex i Sya? Haha.. det var tider det.. Jag ska ju kolla på en lägenhet imorrn me, hoppas den är fin för den var dyr...! Vill ha lägenhet så mitt liv kan få börja om på nytt, för det här funkar inte!

Gone with madness - Zelmani.

Gabriellas sång kunde lika gärna vara Saras sång. Så så är det med det..! Hemma i Rinna fortf, jag gillar Rinna å mamma, pappa å Elin. Rinna är min borg som ingen någonsin kan ta ifrån mig. Det finns ett lugn som jag inte har haft någon annanstans. Jag behöver inte vara nån som jag inte är, bara vara.

Jag måste köpa lite saker..jag vill ha en bil, men det har jag tyvärr inte råd med. Jag älskar att köra bil, men inte om man ska nånstnas, utan bara köra för körandets skull. Lyssna på musik, sjunga och bara drömma sig bort. En bärbar dator har jag med tänkt att investera i, en födelsedag har aldrig kommit mer lägligt passa på att önska sig lite pengar. Å sist men inte minst måste jag köpa en tom bok där jag kan skriva ner allt. Det har jag inte gjort sedan jag å Hanna var ute i Ryd fast vi inte borde =) Jag vill inte kalla det dagbok men nåt för att utagera mig på, allt kan jag inte skriva här. Det finns nog vissa som inte skulle uppskatta ärligheten. Åh, jag kom på en till sak.. hela Sex and the City-boxen måste jag ju ha me. Inte för att jag har nån DVD men det kan man väl me fixa.. =)

Jag hade ju nästan glömt bort att jag fyller år.. kom på det för knappt en vecka sen, ni kan ju skänka mig en tanke på Internationella kvinnodagen, men inte för att jag är kvinna utan för att jag blir 24 - gammal som någon sa.

Jag kommer inte på någon rubrik

Vad gör jag? Det som var så speciellt, du som var så speciell, du är speciell - på ett bra sätt =)

Är det jag som är Indiedrottningen?

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet ingenting just nu. Jag vill inte skriva så mycket här egentligen, men jag måste skriva av mig på nåt. Kommer att bli helt knäpp annars! Jag vet inte vad jag håller på med, jag som alltid är så ordentlig och ordningsam står helt plötsligt utan bostad, eller det gör jag väl inte, men jag kan inte vara där.. Jag har bott hemma hos mamma å pappa mycket nu och hos Elin som verkligen är världens bästa. Om du har en fin etta på Torpa så hör av dig! Jag vet inte vem jag blivit, eller om den jag är nu är den jag alltid varit men jag bara har gömt mig under några år. Jag vet ju vad jag vill och jag vill att det ska bli så. Jag vill så mycket just nu, jag vill att det ska bli sommar, att det ska bli.. att jag ska.. att ..

Är det jag som är indiedrottningen?


Pacemaker

Livet är verkligen inte på topp just nu! Jag mår verkligen inte bra, men men, det är ju vår snart, alltid nåt men då kommer väl min årliga vårångest.. nää sluta! Det löser sig, som mamma sa; du är så stark Sara det vet jag du klarar ju av allt! Hon är bra mamma, å alla andra med som sagt ni vet vilka ni är.


Var på bio med Charlotta igår, Linas kvällsbok.. Jag skulle hellre dö än att vara 15 år igen. Herregud säger jag bara..! Stackars människor att uppleva den åldern.


Hhm, händer idag? Plugga antagligen, måste få lite gjort, var ju hemma i Rinna från tisdags t o m igår. Men nu gäller det att prioritera, å nu prioriterar jag mig själv. Gud så skönt! Åker nog hem till helgen igen, kan inte sova här, det går bara inte.

Att fånga en fjäril

Hhmm.. tisdag morgon, en halv knäckemacka, lite yoghurt och ett glas juice är vad jag har fått i mig idag. Det går framåt.. igår åt jag t o m en semla, god men mina är godare =) Jag har sovit ok inatt, bättre än igår natt. Bestämde mig för en sak igår, känns bra. Det är nog nåt jag måste göra. Får se vad resultatet blir.

Går i skolan mellan 8.30 - 12.00 idag, men ska nog åka ut till A6 och unna mig lite kläder (väskor? Skor?), har trots allt gått ner fem kilo sen i jul.. not bad huh?!

Jag måste tacka mina underbara vänner, ni i deppoklubben igår och Elin & Maria. Vad skulle jag göra utan er? Jag kände att det här sista är något man lika gärna kan hitta i en fjortissida på fjortislunar =) men jag var ändå tvungen att ta med det..

Down

Jaa, har inte sovit en blund, trött, mår illa & har ont i magen. Bra start på veckan!

Livet

Trodde inte jag skulle känna såhär igen, men det gör jag..! Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg. Sant som det är sagt absofuckinglutely!

Do not use Fahrenheit!

Nää, jag har inte sugmärken på halsen, det kan se så ut men ikke! Bilden är iaf tagen när Elin å jag var på melodifestivalgenrepet i fredags, om nån undrar.. =) Just nu är livet eehh jaa ok, sitter för tillfället o skriver med en tallrik mat, räkgryta med paprika, tomat å saffran, mucho gott! Har haft en helhelg med ElinPelin, så det har varit en Björnfri zon denna helg, å förra med för all del..

Hhmm.. jaa, vad händer? Inte mkt, måste styra upp en tjejkväll snart, måste ta mig tid att kolla i kalendern o bjuda hit mina gamla vänner. Har lite mkt i huvet bara, plugg, sommar?, Jobb?.. etc. Vi ska ju till London me, syrran ska typ gifta sig, eeh jaa hans familj vill de nu när dom bor i London så dom ska ha en liten tillställning med bl a hans närmaste 350 släktingar och vi från Sverige, typ 10 pers =) Men det verkar som om dom ska ett riktigt bröllop i Sverige me, nångång.. Måste bara skriva en så rolig sak.. jag fick höra lite skvaller från syrrans reunionfest av en av hennes vänner.. En tjej håller på att doktorera i biologi å så kom väl det upp varav en av brudarna kläcker; jaha, så du är läkare? Intressant..!  Haha, jag tycke de var rätt kul.. Å en till kul grej hände häromdan, satt i fiket på skolan då en kille går förbi och jag känner igen hans parfym, men jag kunde inte placera den förens jag kom hem, då kom jag på.. Fahrenheit..! Oh my..! Snälla killar, pojkar, män..! Do not use Fahrenheit!

Elin and Sara

elin&jag