Erika är numera en av oss!

Finns inte så mkt att säga idag, eller joo Erika är nu en i blogggänget, welcome dear! Så kolla in hennes blogg här. Annars en heldag i skolan, dock en totalt meningslös dag och slös med vår tid. Hem, städade ur mina skåp och sorterade upp alla papper i högar, satte in i pärmar - äntligen! Har skjutit det framför mig alldeles för länge nu, men idag hade jag t o m lite motivation så då är det bäst att ta vara på den. Så nu är det bara kassen med glas som ska ner till återvinningen. Hhm, imorrn? Kan ju glädja er med ett par totalt ointressanta foton, så håll till godo. Mitt nystädade kök och Piccadilly Circus, superintressant - jag vet!!

image37



image39


Dagens låt: Give it to me - Timbaland feat. N. Furtado & J. Timberlake (tror det är rätt.. =)


Dagen när hösten kom till stan

Är det bara jag eller finns det fler like me? Som inte har något mellanläge, antingen är det på topp eller på botten, glad eller nere.. Jag är verkligen antingen eller. Ibland önskar jag att jag kunde styra lite mer över det, men tydligen går det inte. Men det är väl det som gör mig till Sara, bara att acceptera. Dock har min korta stubin blivit allt längre med åren - men det är bra att kunna säga ifrån och ha lite skinn på näsan, det säger iaf mamma  =) Och hon har nästan alltid rätt.

Well well, nu är jag påväg uppåt igen, trodde att det skulle bli en sån där vår som det annars brukar bli med lite lagom ångest för lite allt möjligt onödigt. Men nää, det har det verkligen inte varit, har nog aldrig mått så bra som jag gör nu!  Men trots detta lyssnar jag på en massa deppmusik, så please ge mig en glad låt! Det behövs verkligen för idag kom hösten till Jönköping, några få plusgrader och en massa dimma, nästan som smog (kanske inte, men det kändes så) inte alls kul! För det första är det väldigt omysigt, för det andra så tål inte mitt hår dimma och fukt (det blir lockigt som på en liten tant), för det tredje så var det fruktansvärt kallt när vi gick hem från bion. Vill ju ha sol, värme, nattliga dopp i sjön hemma, kvällspromenader till ljudet av syrsor, glass från Bosses i domkyrkoparken, grillkväll med vänner,  en heldag på stranden. Soliga dagar är ju underbart, men det finns faktiskt något som slår det, en varm, ljummen sommarnatt! Love it! Så snälla sommar kom!



Effektivitet

Som några av er vet har min bästa vän den senaste tiden varit snoozeknappen. Det är inte en gång jag trycker på den på mornarna, nä det blir väl 5 gånger kanske. Men det mest sjuka är att jag ställer klockan så jag hinner snooza en timme, jag vet det är superknäppt. Men tydligen är jag inte ensam om denna egenhet.. Nån som känner sig träffad?! Men imorse när jag vaknade till halv sex nyheterna när klockradion gick igång var jag pigg och utvilad, en jättekonstig känsla. Vad skulle jag nu göra den extra timmen? Men det var inga svårigheter att somna om igen, men jag tror jag vet vad det berodde på. Gick och la mig vid kl tio igår, och inte kl ett- halv två. Så tidigt har jag inte lagt mig på väldigt, väldigt länge, kanske ska börja med det igen, rätt så gott att vara utvilad. Jag hinner med så mycket mer om jag makar mig upp i tid. Jag har redan duschat, fixat hår, sminkat mig, ätit frukost med The Voice i bakgrunden (åt faktiskt vid köksbordet - för första gången, annars blir det jämt framför tv:n), kollat på lite skolgrejer, kollat nyheterna på nätet. Jag är så effektiv!

Dagens låt; Everything is everything - Lauryn Hill

Oldie

Vet ni vad jag såg idag? Hhm, svårt att gissa kanske! Men jag har fått rynkor runt ögonen, fatta rynkor! Inte mycket men iaf några skrattrynkor, inte många men ändå..! Jahopp, inte mkt att göra åt. Vill inte bli gammal! Vuxenheten har bara smugit sig på sakta men säkert, men jag har inte hängt med riktigt. Blev 27 år i ett vuxenpoängstest, hmm, närmre 30 än 20! Inte för att jag vill bli 20 igen, verkligen inte. Än mindre vara tonåring, fy!

Veckan

Nu blir det ett tråkigt inlägg i punktform, håll till godo!

Måndag; Idag de,har inte gjort så mkt. Msn;ar, försöker mig på att få den där dikten skriven. Tack Leif!
Tisdag; Pluggdag med Erika, fast det kommer nog bli en massa prat om annat me om jag känner oss rätt. Sen bio på kvällen me Lotta.
Onsdag; Heldag i skolan med plugg och repetition av vårt skojjiga drama.
Torsdag; Se ovan, plus tvättid hela kvällen, whei!
Fredag; Besök av mamma, mormor & morfar. Dom vill passa på innan jag flyttar igen =)
Helgen; Helt tom för tillfället, kanske följer med mamsen hem till landet på fredag om inget skoj dyker upp.


Dagens försvinnande;
Mitt Icakort..!
Dagen låt; Vraket - Lisa Ekdahl

Skrivkramp

Blir inte så mkt skrivande idag. Det blir bara en dagens låt som är:

 Woman in me - Sophie Zelmani

Mörker

Ojojoj! Vilken slapp dag det blev! Vaknade iofs kl 6 av mig själv, varför vaknar man alltid tidigt när man får sova? Hhm, jag lyckades dock att somna om till halv nio eller nåt. Lyssnade lite på radio, fixade frulle och löste melodikrysset och guess what?! Jag klarade hela! Yes! Så nu kan jag vinna en såhär snygg klocka, haha! Well well, så har jag inte gjort så mkt mer idag, fixat lite smågrejer å så sov jag två timmar mitt på dan! Jag hittade den där man har för ögonen när man flyger (man kan ju använda den annars med..) så det blir mörkt. Har den nåt namn eller ska man säga den där grejen man har för ögonen så det blir mörkt.. =)

Nu är det duschen som gäller, sen middag!

Dagens låt: Vänner - Lars Winnerbäck

Vuxenvarning

Imorrn är det dags, det är lördag vilket innebär lördagmorgon! Som jag har längtat efter denna lördagsmorgon, ända sen i tisdags då vi satt å pratade om det. Men jag har inte planerat nån dundersovmorgon, nää, det är dags för min Melodikrysset-morgon och frulle på sängen! Haha.. vadå pensionärsvarning! Helt plötsligt blev jag 54 istället för 24..! Jag har t o m gått å köpt en JP idag för att få ta i krysset. Men jag har för mig att det brukar vara så svårt, hmm.. kanske ger upp efter en kvart. Det är nog lättare å roligare när man är två, men vad gör man?! Men jag har nog aldrig ätit frukost i sängen sen jag flyttade till Scheelegatan, inte för att jag brukade göra det innan men.. Har en konstig grej för mig, att jag inte kan äta mackor som andra har gjort. Eller kan å kan, klart jag kan men jag föredrar mina egna så då är det ju bra att jag får ge mig själv frukost på sängen.. Haha..!

Wish me luck!

Thank God it's Friday!

Thank God it's Friday! Äntligen äntligen! Men vad händer när jag går ner till stan för att leta efter enbart ett rött skärp, plus en flarra rött. Det är nån marknad i stan, som tur är inte lika stor som i Skänninge, men jösses vad folk!! Precis vad jag verkligen inte behöver en dag som denna. Folk som ska sälja rosor, nån visselgrej att ha uppe i gomen, nötter, frukt, disktrasor, en massa karuseller å elände. Nää, jag är inte bitter =) Ni som känner mig vet om min relativt korta stubin och att långsamma människor är bland det värsta jag vet. Speciellt när det kurrar i magen och skoskavet skaver allt mer! Så jag gav upp mitt röda skärp, men gick till systemet och letade rött vin. Jag kan verkligen gå i evigheter innan jag hittar det perfekta vinet. Etiketten ska vara fin, det ska passa till maten, priset ska vara bra (inte för dyrt, inte för billigt det ska vara lite lagom) etc. Men för att stilla den värsta hungern blev det take away mat från nån thairestaurang på vägen hem till Torpa. Vila lite, sen after work! Kan behöva lugna ner mig med en öl eller två =)


Gårdagens låt: Stairway to Heaven - Led Zeppelin

Dagens låt: Chans - Kent (Okdå! Du har rätt, det får bli dagens låt!)

"Jag kanske borde åka utomlands, du säger att jag borde se mig omkring.."

Vad hände? Hur kan det redan vara torsdag? Swisch sa de å nu är det snart helg - igen! Helgen blir nog rätt lugn, after work med ElinPelin imorrn å middag med lite rödvin på lördag. Det bidde ingen bio, tycker att nya filmstaden hade dåligt utbud av filmer! Jönköping håller ju på att bli värsta storstan nu ju, lagom när jag ska flytta hem igen. Eller om jag ska det? Jag är lite sugen på att åka utomlands ett tag, typ USA å San Fransico ett halvår, gud så underbart. Men det händer nog inte, jag är för feg och för hemmakär. Hhm, men visst vore det skoj! Nån som vill hänga på? Vad ska jag annars göra efter examen? Bo här å jobba? Njae.. Flytta hem till Linköping å jobba? Söka till Bonde söker fru å leva lycklig i alla mina dagar? Haha...

En bitterfitta och en klagomur, haha..!

Måste ju berätta att Elin var en rikig Bitter-fitta igår.. å inte så lite heller..! Men hold your horses.. det var hon och inte jag som sa det..! Stackars lilla Elin som har en dejt men.. Haha.. du är ju för go vännen! Kommer hit o bara klagar, well well det är väl din tur nu så som jag brukar hålla på.. Elin var värsta förvånad när vi pratade förra veckan o jag inte hafe nåt att klaga på.. "Vaa, vad har hänt Sara..?" Så hade vi värsta tv-kvällen, What about Brian, 7th heaven.. (haha, dhär började bitter-fittan visa sig..), sen så var det självklart O.C avslutningen.. Shit vad vi bölade, Elin hade intagit soffan å jag hade min fåtölj å vi asbölade i slutet fast vi båda var rätt så överens om att vi var rätt så töntiga..! Men det bjuder vi på, right dear?!

Dagens låtar: Ingen soldat - Lars Winnerbäck & Den här himlen lite till - Uffe Lundell

Helgens tanke: Varför, varför, varför inte..?

Veckans mål: Överleva på 243:- Det är väl inga problem, har frysen full av mat..

Nu sitter dom där på ett rosa moln

Dagens bästa;
X säger:
borstar tänderna,,,
Sara säger:
borstar du bort karius å baktus?
X säger:
menar du tandtrollen?
Sara säger:
japps
X säger:
japp, nu är dom i tandtrollshimlen!
 
Tyckte det var så sött..!

Söker bonden Sara?

Ååh... sockerchock..! Vilken dag, började me frulle; två ostmackor, en sockeryoghurt och en bulle (mamma bakade bullar igår). Sen bjöd Hebbe på delicatoboll med en kopp kaffe (jättegod kombination ju...), å så slängde jag ihop en rabarber/jordgubbspaj till Elin å mej så tog nästan hela den slut, å så blev det en chokladkladdemuffins på de.. mm nyttigt Sara..! Ingen mat, bara onyttigheter! Well well.. jag åt mat så det räckte igår, entrecote med vitlökssmör, klyftisar å en otroligt god desert!

Men hmm.. kanske kan tjäna mig en hacka i sommar då, eller vad säger ni brudar? Det var ju såhär att om jag skickar in till Bonde söker fru får jag en hundring/svar från var å en av tjejerna.. haha..! Vem ska jag ta? Nåt hett tips? Hehe...

Sara och alla bönderna

Kolla HÄR, min kusin är så duktig! Det är han i bakgrunden! Inget dåligt pris dom gick o vann heller!

Hhhmm, då börjar helgen snart ta slut  - igen! Men det gör verkligen inget, börjar längta ner till min lilla vind i Jönköping. Slipper, som tur är, ta Swebus ner då skjuts av H. som ska på nån jaktmässa på Elima, whheii! Eller skjuts å skjuts.. jag får väl köra eftersom den lilla pojken var ute å slog runt igårkväll! Men jag slipper lägga mina sista kronor på en buss biljett.. iofs så fick jag en femhundring av pappa, han är så snäll så!

Nä, nu ska jag platta hår å slänga på lite smink - uppdatering senare om alla mina bönder Haha...!

Kan inte alla bara ha samma riktnummer.. =)

Om ni ser en totalt sönderslagen telefon ute på stan i Jönköping så kan det det vara min, det kan vara det... Jag blir precis tokig på den! Den har väl nån mystisk sjukdom som gör att man inte kan ringa samtal med ett annat riktnummer, nää för då börjar den tuta upptaget när man har slagit den näst sista siffran! Ååh...! Man får inte ha så bråttom heller för varje knapp måste hållas inne i några sekunder innan den fattar..! Blir galen - men vadå i-landsproblem!

I'm a dancer

Syrran sa att Teeks syster hade sett filmen från bröllopet o tyckte att jag var jättebra på att dansa..! Det är nog ingen som sagt förut, till saken hör att hon är superbra på att dansa! Ååh.. she like my moves.. =) Men jag tror att hon inte var lika överväldigad över pappas dance moves, haha! Carin hade ett kort på pappas snygga dans och Elin står bredvid och tycker att han är den mest pinsamma i hela världen. Jag tror att han får hålla sig till bugg istället, det är en dans han behärskar!

Veckans snackis; Jag/vi har en hemlis

Dagens onyttiga; Jag har bakat mina kladdida chokladmuffins.. Mmm...

Dagens synd om; ElinPelin som är sjuk..! Krya på dig vännen!

Dagens synd om no II: Me, jag har åkt på en förkylning..

Barbalampa

Me want...! Det spökar ju här uppe på vinden, så en sån skulle vara superbra! Jag är såå otroligt mörkrädd, men jag jobbar på det! Om ni inte ser det så är det en lampa man sätter i eluttaget och inget annat!

Nu måste ni hjälpa mig, Elin påstår att jag är superduper omodern som har en stationär telefon, med sladd..! Hennes kompis höll på att garva ihjäl när hon berättade om min telefon (som för övrigt är vääldigt knäpp). En liten gallupundersökning; har ni bärbar eller stationär? Eller är jag så omodern som har sladdtelefon? Det är iaf ingen telefon med bricka som man snurrar på. Hehe..!



Snart måndag igen då!

8 832 dagar, så gammal är jag! Det har ju hänt en hel del på dom där drygt 8000 dagarna! Det är sjukt var som finns på nätet, hittade birthday.se där kan man se när alla fyller år - det är nästan lite to much. Det är lite svårt att vara anonym nu när alla såna sajter finns uppe på nätet.

Well well, söndag! Vaknade vid halv ett(!), har knappast hänt förut, och jag hade knappt druckit nåt heller. Men lallar man hem runt klockan fyra på natten/morgonen så är man värd att sova till kl ett. Det är konsigt, på vintern är kl 4 natt men på sommarhalvåret är kl 4 morgon.. hmm knepigt! Kan inte påstå att jag har uträttat allt för mycket idag, har samlat lite vuxenpoäng genom att sortera glas och papper, gick iofs inte bort till miljöstationen men det kan jag ju göra en annan dag =). Så har det hunnits med en sallad på kaffepaus. Alltid lika skönt att ventliera helgen och sönderanalysera allt!

I missed the bus and there be hell today

"..I drank to much last night, got bills to pay.
My head just feels in pain
I missed the bus and there be hell today.."

Hörde den låten när jag var i London, och det stämde så bra in på vad som hände härom veckan! Men det blev väl lite bättre framåt kvällen, men ändå..!


Denna veckan har verkligen gått i ett, har inte varit en enda lugn stund.
Måndag; Hemmamys med Elin
Tisdag; Dejt med den knäppa killen
Onsdag; Rätt lugn kväll i tvättstugan
Torsdag; Thaimat å schalgerkväll med Charlotta
Fredag; After work
Lördag; Schalgerkväll, kanske utgång
Söndag; ?
Det bör även tillägas att jag varit i skolan varje dag denna vecka, typ första gången på mycket mycket länge!

Om man ska ta tag i sitt liv och hoppa ur dom extremt snygga randiga mysbyxorna och göra något nyttigt istället, städa garderoben eller sortera papper?! Hhm, det kan jag ju göra imorgn - det finns alltid en morgondag!

Kåren/hemmakväll?

Wheii...! Äntligen har jag fixat med hemtelefon! Skönt att slippa så höga mobilräkningar och den fasta avgiften för hemtelefonen! Den ingår nämligen om man har mobil+hemtele+bredband via Telenor/Bredbandsbolaget. DET är bra! Så det är bara att skicka en intresseanmälan så får ni numret =) Sitter nu å funderar på om jag ska med Elin ut på kåren ikväll eller inte, det är typ min enda egna kväll på hela veckan å det kan vara rätt skönt faktiskt. Men har inte bestämt mig ännu.. hmm.. Men i så fall blir det en nykter kväll, orkar inte med ytterligare en bakfylla - tecken på att man har blivit gammal då man bli pissbakis på fyra glas vin! Kan inte bestämma mig.. Det är nog dagens i-landsproblem, jag har vänner att festa med på en onsdag.. hehe!

Dagens låt: Kent - 747

Den som gapar efter mycket..

Jag har nog varit med om den mest sjuka dejten - ever. Så Linda, du behöver inte vara avis =) I korta drag var det såhär; vi sågs utanför Hemköp nere på stan, gick bort till Johans å fikade. Varsin kopp te och delade på en morotskaka, so far so good. När vi sitter där så kommer det fram en tjej och hälsar på honom å säger; "Heej, är du här vad kul att ses", inget mer än så och han sa sedan att det var en kompis. Well well, när vi suttit där å pratat en tre kvart eller nåt så frågar han; "Ska vi ta å röra på oss?" Visst tänkte jag, det kan vi väl göra.. Så vi gick ut och så kom den där tjejen med alla hennes kompisar å ställer Andreas mot väggen och hon ta fram sin hand och presenterar sig till mig med orden; "Hej, Sara heter jag, jag är Andreas flickvän." Ok, tänker jag.. jag trodde hon skämtade men nää fan det gjorde hon inte.. Dom har varit ihop i fyra månader å han sa att han hade bott hos sin mamma när dom hade gjort stambyte i hans lägenhet, i själva verket så hade han bott hos henne, hon hade ställt upp jättemkt på honom, dom hade träffat varandras släkt osv... Men jag var så jäkla chockad, så jag bara tog honom på armen å sa; "Jaja, Hej då!" Å så gick jag. Men så kom tjejens kompisar fram till mig å förklarade hela situationen. Att hon hade suttit borta vid hennes bord å gråtit, dom hade fått hålla i henne så att hon inte skulle gå fram å hälla kaffet i huvet på honom. Men jag sa ju som det var att jag hade ju ingen aning om hur det låg till eller att han hade tjej liksom, men dom förstod mig så det var ju lugnt. Jag var så jäkla chockad när jag gick därifrån trodde jag skulle svimma ihop. Gick upp till Charlotta för jag var tvungen att ventilera detta med någon.. ååh.... karlar.. han var ju inte ens snygg.. Inte för att det är mer rätt då, men man tror ju alltid att det är dom snygga som är players. Men för min egen del bryr jag mig inte, men jag tycker såå synd om den andra tjejen! Men senare på kvällen fick jag ett mess där det stod; Är så ledsen att jag utsatte dig för det där. Tjejen är en jag dejtar. Hon vill mer än jag. Bodde hos henne i några dagar under renoveringen. Kontentan är att jag ber så mkt om ursäkt. Finner inte ord på hur elak jag varit. Lycka till i livet, du verkar vara en fin tjej. På vilket jag svarar; Några dagar? Hennes kompisar sa att det rörde sig om fem veckor. Dom nämnde även något om att ni hade en het natt tillsammans nu inatt. Well well, jag bryr mig inte men jag tycker jävligt synd om tjejen. Dessvärre kan jag inte lyckönska dig i livet då du är det värsta svinet jag träffat på.

Så det var min dejt det.. slå den om ni kan =)





Ett enda sammelsurium i djungeln

Deklarationen är verkligen en enda stor djungel! Men jag lyckades få in den i tid nu i veckan och jag känner mig extra vuxen när jag för första gången har gjort avdrag! Man får tydligen dra av för tillfälligt arbete på annan ort, vilket jag inte visste innan.. Så några tusenlappar mer kanske jag får tillbaka, kul för vissa som ska betala tillbaka drygt 20 000, kuul! Nåt annat som är ett enda stort sammelsurium är den individuella uppgiften vi har i denna kurs - som förövrigt är slut nu.. Är klar och hoppas jag har skrivit om det man ska skriva om - orkar inte med nån komplettering, iofs så okar jag inte skriva mer på den nu iallafall. Det får bli som det blir. Ska snart äta lite sen på en långpromenad i solskenet!

Det står tusen åter..

Haha.. jag ska på dejt på tisdag..! Spännande!

Tror jag har fler alternativ än så

Ujuj.. verkligen uppe med tuppen! Måste hinna klart min lilla uppsats (hmm mer som en hemtenta) idag - helst! Gärna innan klockan 13, får se hur det går. Det går nog bra, gjorde en mind map igår så jag vet ungefär vad jag ska skriva. Vi lämnade ju in vårt PM inför exarbetet igår me, så det är Elin o jag som kommer att få kämpa tillsammans hela hösten. Vi får se om vi tar oss levande ur det, och att vi inte slår ihjäl varandra =) För den som bryr sig så ska vi fokusera på genusfrågan, och om pojkar och flickors sätt att mobba skiljer sig och hur man på bästa sätt kan förebygga detta. Har ni någon lämplig litterarur (Linda..?) så lånar vi mer än gärna!

Hmm, är
detta min enda utväg? Haha... Njae, tror nog inte det..!

Dagens textrad:

du fråga mig nån gång hur jag tycker du ser ut
jag sa bra och du undrade
om jag verkligen menade det jag sa
och jag sa ja
det är när du tystnar ett tag
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

för bara, bara vara vänner

Å så lite foton..



Tio svenskar bland 250 indier i London

Kan inte fatta att de gått en hel vecka sen sist! Tiden har bara runnit iväg. Åkte då till London i fredags, å hela den helgen var ju en upplevelse i sig, Oh My God säger jag bara. Vi åkte till Teeks föräldrar på fredagkvällen, å vilka mysiga föräldrar han hade. Pappan såg ut som en liten smurf, hehe! Fick en massa mat, godis, dricka, vin.. (jag kunde inte tacka nej det första man gör..). Well well, cermonin var jättefin dock väldigt kort och den inleddes med min fina diktupplösning! Dom hade så fina bröllopslöften (eller va de heter), Teek sa typ att ända sen första gången jag såg dig har jag vetat att vi skulle stå här idag! Snacka om kärlek! Men gissa om vi svenskar kände oss som värsta blekfisarna jämfört med alla indier! Dom var så fina i sina färggranna saris! Men jag tror inte att farfar gillade maten som serverades, varken på lunchen hos Chandu och Rashmi (Teeks föräldrar) eller den som var på festen. Dom andra gamlingarna gillade den nog, framförallt morfar - he loves spicy food! Farfar åt bara naanbröden.. Men det var verkligen supersupergott! Fyra(!) förrätter, sen var det dans till nån slags indisk discomusik - ni skulle sett mormor, morfar, farmor & farfar när dom shakade loss - haha! Farmor & farfar var nog dom som höll igång mest, efter pappa då =) Sen var det mer mat, några currys (indiska grytor) med en massa mums! å så efterrätt o tårta. Tal var det förstås med, pappa, Chandu, Rakesh (Teeks bror) å några kompisar. Men det var verkligen dans hela tiden och som första bröllopsvals (hhm vals var de väl inte men..) så dansade dom till Strangers in the night av Frank Sinatra - texten stämmer verkligen in på dom två. Men tro de eller ej, jag tror jag tackade nej till vin 15 gånger, jag drack apelsinjucie och cola tills magen sa stopp. Men bra mådde jag på söndan, om man bortser från mitt å mammas storgräl - men de går jag inte in på här =).

Efter mycket om o med så blev de en dag inne i stan runt Picadilly Cirkus, dock ingen shopping då denna månad är vääldigt fattig.. Men jag gick ändå plus på resan eftersom jag fick pengar av de gamla för att jag var så snäll å tog hand om dom och var så superb på engeska! Alla sa de, visste jag inte att jag var, hehe! Men men, resan gick över förväntan trots gamlingarna! Men en sak har jag lärt mig, är man över 75 kan man inte längre anpassa sig eller göra något för någon annans skull! Men men.. så ska inte jag bli när jag blir gammal! Men något valborgsfirande blev de inte, vi såg bara massa eldar när vi åkte med tåget till Linköping, å så fick jag lite valborgskänsla av messandet på kvällen..