Hur många vuxenpoäng?


Glömde ju det viktigaste. Jag är dundergammal nu, jag prenumererar inte längre på Cosmo eller Elle. Nää, det var länge sen. Jag har precis blivit prenumerant på
denna tidning. Men tänk en lördagsmorgon, knalla upp i hallen och leta fram tidningen, koka lite kaffe, ostmacka & juice och bara läsa. Jag ska läsa kultursidorna, bostad, nöje, lokalnyheterna. Men vem som kommer läsa serierna först, joo det kommer bli Henrik. Haha! Han ringde ju förut, dom verkar ha det alldeles för bra, varmt, sol, bad & god mat. Och på frågan som hans hårstatus så svarade han: Det växer. Det tycker jag är bra.

Wheeii, helgen kommer bli toppen! Middag med Hanna & Maria på Riva imorrn och på lördag går bussen och färjan till Visningsö och till min älskade Elin. Hon är typ bäst! Ligger på top 5 iaf :-)


Torsdag 27 mars, 2008


Äntligen helg, lönehelg dessutom. Så idag har jag varit och gjort mitt årliga inköp av smink på Make up Store, det där med smink är inget som jag egentligen tycker är speciellt kul så det inhandlades endast foundation och concealer. Så om man jämför min sminkväska (som är nästintill obefintlig) med Charlottas så syns min knappt. Jag kanske ska be om en lektion när Boråsarna + Anna kommer 17 maj. Ska bli skoj skolj! Middag och drinkar på Storan?

Annars rullar det på. Just denna veckan har jag haft en toppenvecka på jobbet. Idag njöt jag verkligen av mitt jobb, fullt med goa ungar som bara skrattar och ler. Vem man motstå ett barn på knappt tre år som kommer och möter en i dörren med världens leende och en stor kram. Jag bara smälter!

Kirk, Rory, Paul Anka och alla dom andra!


Taadaaah! Detta ska få tiden att gå när min darling är borta i Asien. Dessutom var dom rejält prisnedsatta, skulle aldrig betala fullpris. Mm, jag vet att det är en knepig, brudig serie där orden "Oh, my God" upprepas fler gånger än det finns dagar på året. Men det är nåt visst med den, avslappnande på något vis. Nu ska jag fixa köket, sen krypa ner med lite glass i soffan. Mums! Mitt mål med att bli snygg, brun och smal till Henke kommer hem går det visst sådär med. Imorgon kanske jag börjar. Idag är det ju faktiskt helgdag!


image124





Nobody said it was easy

Det kommer bli jobbigt, ensamt och tomt. Det har bara gått sex timmar men jag känner mig redan ensam, Töntigt, eller hur?! Längtar till 7 april!


All I need is you



No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and
I don´t need no beer to make me wild, no
I don´t need no booze to make me warm

No baby,
There is only one thing
Yeah honey,
All I need is you

And I don´t need no porn to turn me on, no
I don´t need no other when you´re gone
I don´t need no one to say I´m cute, no
I don´t need it to write this silly song

No baby,
There is only one thing
Yeah honey,
All I need is you
Yeah baby,
There is only one thing
Yes honey,
All I need is you

And I don´t need no DVDs or TV
I don´t need no luxury or fame
I don´t need no dirty bloody money, and
I don´t need no sugar in my veins

No, all...
All I need is you...
All I need is you,
I need you

And I don´t need no water colour palette
I don´t need it to colour up my life
I don´t need no unnecessary things, no
I don´t need it to be a faithful wife, no

There is only one thing
Yeah honey,
All I need is you
Yeah baby,
There is only one thing
Yeah honey,
All I need is you



Jaa, jag är gammal!

Ååh, jag är så nördisch! Detta sysselsätter jag mig med en lördagmorgon! Men det ger flashbacks sen lördagsfrukosten hemma i Rinna.. Mys! Ikväll är det fest som gäller!

Ergo bibamus

Älskade helg! Idag hade vi en sovmorgon som hette duga med en härlig frukost. Sen vidare till Madelen där det bjöds på kaffe & kanelbulle. Vi handlade present till Hanna & Maria, spännande va? Ikväll vankas det ost & vinkväll här på Klostergatan, konstigt att något som luktar så illa kan smaka så gott. Kärlek till vin!


Helgen i bildform


Som ett komplement till
Henkes blogg, här kommer bilder från helgen som var.. (med varierande bildkvalitet)

Frozen strawberry daiquiri

image117


Blandras (
observera blendern - mkt mkt bra födelsedagspresent!)

image118


Jävla päron


image119


Gudrun (tror jag vi döpte den till..)


image120



Jag är såå effektiv

Oh my!! Vilken effektiv dag det har varit so far. Jag har hunnit med frulle, nyhetsmorgon med the one and only Steffo, biffar på ett kilo köttfärs, sås, sallad, diska, städa, chokladkolasås, skala potatis, diska, städa, duscha, duka, tvätta, klä på mig, ansikte på, leta reda på mina gäster, prata, äta, lyssna, fika, tvättstuga, slappa, tvätta, städa, diska, nu duchen igen. För ikväll är sista kvällen jag är 24 å det ska firas på Kniv å gaffel med Henrik, mams, paps, Elin, Eva & Magnus. Skål!

Monopol & bubbel

Igår var en bra kväll, det blev inte som vi tänkt oss men det är då det blir som roligast. Efter promenaden runt Stångån med Hanna gjorde jag misslyckade pangkakor som inte gick att äta. Jag verkligen hatar när pangkakorna fastnar, ungefär lika mkt som kommunism =). Well well, inget att deppa för. Vi spelade några omgångar Kasta gris för att sedan övergå till Monopol, det visade sig att jag var en hejjare på Monopol. Eller var det bubblet som gjorde sitt? Det gäller att börja fira sin födelsedag i god tid =)



image114

Pimp my food

Hhmm, tänkte först skriva om helgen i punktform, men det blev lagom kul så det blev inget med det.. Hhm, som alla andra helger har den flugit iväg. Orkar inte skriva vad jag/vi gjort.. det gör detsamma. Imorgon är det ny dag ny vecka, veckan när jag blir gammal (tant blev jag ju förra året enligt Någon..). Förra året lyckades jag med konsten att glömma bort min födelsedag, kom på det typ dagen innan.. Men jag har inga problem med att bli gammal, det är bara att inse att jag inte kommer att bli yngre. Det är rätt skönt att bli gammal, det gör mig inget. So far är jag förskonad från de dåliga sakerna med att bli gammal; rynkor, celluliter och grått hår. Jag ber till en högre makt att det dröjer..

Ikväll står makaronipudding a la Sara på menyn, men ingen vanlig pudding, nä nä den är pimpad! Som all annan mat som lagas hos Nyberg & Johansson.. Men om H fick bestämma skulle det bli ugnsstekt falukorv och potatismos varje dag, lite enformigt kanske men väldigt gott.


Det tog ett tag men nu så..

Finally! Nu har Johansson & Nyberg äntligen hemtelefon! Efter en lång väntan kan Elin och hennes telefonräkning pusta ut =)