Oktobers sista dag

Som sagt, imorrn är det inte längre oktober. November, det är ju en vintermånad, det är det väl? Jag tycker riktigt illa om november, det är bara mörkt, grått och trist. November är lite som februari, den är också sådär jobbigt trist. Det var väldigt mörkt när jag vaknade halv sju imorse men det var jättefina frostmöster på mina snedfönster. Det blev tyvärr inga fina foton men det var rena konstverket. Det blev en skön och seg morgon imorse, slötittade på Nyhetsmorgon (som förövrigt var bättre för nåt år sen), kollade lite mail och hängde på Facebook. Dusch, frulle, kläder, stress till skolan. Elin o jag träffade vår handledare idag, jag gillar henne skarpt, hon har full koll och hon känns väldigt stabil. Men en dag i skolan kräver nästan det som är på bilden nedan..



Jag gav mig ut till A6 med, mitt mål var Siba där jag skulle hämta min mp3-spelare som varit på lagning. Det var oväntat lite folk, det är ju trots allt höstlov och då brukar det stora familjeäventyret vara att besöka en galleria. Jag lyckades att komma över ett par jeans och en tröja. Men lyssna på detta, jag gick(!) från A6 hem till Torpa, en liten promenix på fyrtio minuter i höstäckelblåst. Nu ska jag diska, städa, packa. Sen väntar en tvkväll! Imorrn ska jag äntligen träffa fröken Ossowicki, finally! Ska bli så mys, sen åker jag (hem) till Linköping.

Dagens låt: November rain - Guns N' Roses

Love

Jag måste bara göra en Erika o berätta i bloggen hur bra jag är, hur duktig jag var som klarade båda tentorna, både vetenskaplig metod och statistiken som jag bävade mig för. Underbart! Allvarligt så funderar jag på att försöka tenta av en fempoängare i filosofikursen på LiU, det jobbiga är bara att det är såå svårt. Men mamma säger jämt att det inte finns nåt jag inte klarar av om jag verkligen vill. Men den tentan har jag aldrig gjort, jag vet knappt inte vad den handlar om men tror det är om de tidigaste filosoferna (redan dom gamla grekerna.. ja ni fattar, haha!). Det vore ju kul med några extra högskolepoäng, det är ju det jag samlar på..

Klockan är nu 07.48 och det kurrar i magen, det är dags för frukost. Sen jag åkte ner till Jönköping har det blivit mycket macka och te och macka och yoghurt. Det är inte alls lika kul att laga mat själv. Som tur var hittade jag massa mat i min frys, allt från lasagne till soppa, bullar, vegetariska vårrullar och lax. 

Det är nära nu.. imorrn eftermiddag sitter jag på en buss hem igen..! ♥

Fuldag

Jag har sökt jobb! Två jobb som grundskolelärare och en tjänst som förskolelärare. Dock är alla jobben i Borensberg, men det kanske är lite kul att se Borensberg =) Jag vill verkligen jobba, kurserna jag sökt till våren är verkligen en sista utväg. Hmm, annars har det varit en vanlig Elin♥Sara dag i skolan som har innehållit mycket mycket goa skratt, C-uppsatsskrivande, lunch på Kaffe paus, och Elin har lekt spåtant. Vi får väl se om det är som du tror gumman.

Jag måste bara berätta om när Hanna, Maria & jag var på NH i lördags för att få i oss lite mat. Att stället drivs av studenter utan vinstintresse märktes på den rätt så osäkra men ack så yra servitören. Vi hade beställt mat av en tjej som hade full koll på läget, men när maten kom ut så fick den yra studenten hugga in. Alla mina fördomar mot en riktig teknolog infriades då han var smal (på gränsen till mager), råttfärgat hår, svårt att få ögonkontakt med (antingen är han blyg för tjejer eller så har han spelat för mycket dataspel, det kan även vara en kombination) jaa ni fattar. Han kommer med två av tallrikarna och han kollar lite misstänkt på maten å stammar fram "eehh umm eehe jaa lite mat då.." Vi märker att han inte har en aning vad han ska servera. Då rycker vi tjejer in med att säga att det som ser ut som lamm är lamm som Hanna ska ha, kycklingen ställs framför Maria och så springer den lille killen och hämtar min entrecote. Det smakade ok, så är det dags för dessert, H och M beställde panna cotta men jag var nyfiken på vad chokladsymfoni var för något så jag gör misstaget att fråga den stackars killen! Hm, där satte jag honom på pottkanten. Det enda han fick fram var "eehh uumm euuuhm jaa det är ju massa choklad som är brun o så.." Som sagt.. det var den kvällen det. Eller det var ju ett liveband som uppträdde med, men den upplevelsen går inte riktigt att beskriva med ord =) Så det lämnar jag till Er fantasi..


Dagens låt: För dig - Lars Winnerbäck   alt. Utan dina andetag - Kent



Life is good

Nu är det dags att få ner nåt i den här bloggen igen.. Det kanske är läge att lägga ner den eftersom jag inte skriver så ofta, men jag har ju ett antal trogna läsare så det vore väl synd att göra dem besvikna =)

Det har iaf hänt en hel del sen jag skrev sist, fyra veckor på praktiken i Vikingstad har bara svischat förbi. Det var med blandade känslor jag åkte ner till Jönköping imorse. Jönköping är inte längre ett hem, det är bara ett ställe jag bor på. Knappt det gör jag nu, men hyran på 4000 ska ju betalas varje månad så ett visst band har jag väl ändå till den stan. Är det någon som är förvånad över att det var fyra grader och regn nere i Småland? Nä, tänkte väl det. Jag har vant mig vid soliga, vackra höstdagar i Linköping. Det är nåt visst med den stan och med hösten, det är som om hösten är förälskad i en tätort på en slätt. Igår var en av de bättre dagarna på mycket länge med sovmorgon, världens mysigaste höstpromenad med kaffe latte och höstlövsprassel, pizza i tv-soffan, filmmys! Det är dom dagarna som gör det värt att leva. Du gör det värt att leva, Darling!

Det har hänt så mkt så jag kan inte skriva allt men några nyckelord kan väl vara: tidiga mornar, trötta kvällar, matlagning, mys, höst, sol, musik, fest, kyssar, kramar, leenden, och skratt. Till och med att gå till Hemköp blir mysigt tillsammans med dig. Du är speciell!

Dagens låt: Dry the rain - The Beta band

                                             Ps. Snart kommer det hända någit väldigt speciellt! I can't wait!



Bullfest!

Höll på att glömma...

           ...Imorgon är det den fjärde dagen i oktober och vi vet väl alla vad det innebär? Japp, det är kanelbullens dag! Fira med en bulle eller två vettja!


Saknad


Med ett så enkelt namn som Sara har jag aldrig råkat ut för några jobbiga smeknamn men några har jag väl haft, så läs och njut! Sassa, Sarus, Nyberg (min kära Lindus är en av få som tilltalar mig med efternamn emellanåt), Fröken Sara (vanligt på sista tiden och flitigt använt av Herr Johansson), Sarungen (som var det elakaste smeknamnet syster kunde komma på när hon var liten och konstant arg på mig), Nypat och sist men inte minst så är det Supersnälla silver Sara efter barnprogrammet med samma namn, kolla länk
här. Men jag hade totalt glömt bort att Supersnälla silver Sara hade en kille vid sin sida nämnligen Stål Henrik! Kan det bli bättre än så? Supersnälla silver Sara och Stål Henrik!


Saknar dig som attan darling! Vi syns imorrn igen, jässasså!!