Gör nåt, pls!

Allvarligt talat... Jag har inget som helst förtroende för psyk på Ryhov! Vad gör dom där egentligen? Jag tycker det händer saker där titt som tätt som inte borde hända. Mannen som mördade sin fru och tog sitt eget liv och en intagen som högg ner och dödade en personal?! Åh nu detta med den lilla pojken, det är för jävligt rent ut sagt att det får hända. Snälla allians, gör nåt!

Let it snow, let it snow let it snow..


Hhmm... kyla, snö, pengabrist  & mössväder! En sammanfattning av dom här sista dagarna. Är hemma i Rinna nu, skönt faktiskt. En hel kyl full med bara mat, frukt, grönsaker, smörgåspålägg etc, inget jag är så bortskämd med från min egen kyl direkt =) Orkar väl inte skriva så mkt mer än så just nu.. Jag kan ju passa på att lägga ut lite bilder.. här kommer en på mina favvosyrror.. har iofs bara dom men.. hehe!


carin&elin


Aldrig igen

Varning, denna text kan ses som obehaglig!

Nu har det varit mkt...! Tenta hit å igentagning dit..! Tentapartaj/party igår för Martina tar examen idag, congrat! Å vilken dag det varit, brudar; jag tror jag slår era bakfyllehistorier, jag har spenderat min lördag på akuten på Ryhov. Första gången jag har legat inlagd på sjukhus, å nää det är verkligen inte ett dugg spännande. Hhm, kanske ni tänker, varför bloggar hon om hon varit inlagd idag? Ja ni, jag mår bättre nu. Det kanske blev en eller två klunkar för mkt igår så när jag kom hem kom min middag upp och några timmar senare kom ytterligare upp men det var massa blod så jag ringde mammasjuksköterska som rådde mig att söka akut, vilket jag gjorde. Så jag har fått nålar å stick både här o där, å dropp fick jag med - jösses - what a day! Tänkte på Hanna mitt i allt elände, hennes skräck mot blod, nålar å dylikt gjordem ig bara starkare =)

Nä, nu väntar mat (för första ggn sen igår kl 17.30.. hungrig..) och en slapp kväll med tvtittade, På Spåret here I come!

Miss the land down under..

Nä, jag är inte bitter inte det minsta o inte alls avis på Charlotta som är i Thailand.. Men jag får väl roa mig med att lägga ut en bild vad jag gjorde för exakt ett år sen.. (Bondi  Beach - Sydney,  en parentes är att Paris Hilton var här o  badade under  julhelgen =)bondi2

That's what friends are for..

Vänner är bra att ha, Elin är bra att ha! Du är ta mej sjuttan världens bästa, Elin! Love joo darling! Jag vet att du finns där o hoppas du vet att jag finns där med!

Fick mess av LindusFindus idag me, klart vi ska gå på Hjärtats Bar kära du =) Så snart jag fått cash så kommer jag som en oljad blixt!

Mumbo Jumbo!

Jag älskar listor!! Jag skulle kunna skriva en lista eller en krönika om 2006 men orkar inte!

Ibland vore det jäkligt praktiskt om man fick ett papper när man föddes vad man skulle göra hela livet - så man viste lixom.. nu är jag snart 24 vad ska jag ha gjort då? Det vore så bra, för då skulle man inte göra några misstag eftersom den som skrev pappret (Gud?) inte ville ha några misstag, men så bra är ju inte livet - vi får faktiskt välja själva.. 

Jag måste passa på att tacka Tommy, tror det var han.., som tipsade om att man ska äta en sked lingonsylt vid hicka. Det fungerar! Eftersom jag har hicka minst en gång i veckan så var det ett mkt använbart tips!

Jahopp.. tenta den 19e, vet knappt inte vad den handlar om.. hehe! Men det går nog bra, tror det är om politik å sånt =) Har inte varit på topp på sistens direkt så.. men, det löser sig alltid!