O söstra mi..







Mittwoche

Gårdagens glädjespridare var helt klart uppmärksammaste mamma, eftersom jag, Elin o Tobben är under 26 har vi ungdomsrabatt på SAS vilket innebär halva priset på Londonbiljetten, jää! Sen finns det ju dom som inte får åka på ungdomsbiljett =) Längtar till London, underbar stad! I januari åker vi allihop för att hälsa på världens finaste familj - Carin, Teek o bebben! Mysit är ordet! Jag har redan sett massa sötsöta bebbekläder!

Äntligen onsdag, vilket innebär onsdagsfika med tjejerna!


Jodå..

Det här kan BARA hända i Boxholm.. Hur kan man bara komma på tanken?!

I övrigt så.. jaa det är mkt jobb, mörkt, blåsigt, tomt på kontot, kallt o jaa höst helt enkelt. En enda lång väntan på våren.. Eller julen om man så vill. Meen om en vecka är det v 44 och det vet vi väl alla vad det innebär, oh jäss - lov! Ikväll har jag planerat linssoppa, tända en brasa och dricka te, somna i soffan.. Mys!




Livet ur en tioårings ögon..

..är inte alltid lätt att föreställa sig. Det här är nya innesidan bland tioåringa tjejer, yeah! Nää, jag skämtar inte, bilddagboken, lunarstorm, kompis.se det är bara att glömma.. Back in the 90's var det Skunk som gällde, och det tyckte vi lite lite småcoolt. När jag gick i fyran, för 15 år sedan, hade jag på mig en blågrön polotröja och en ful väst med små kaniner på. HOT! Men klassikern i Bxhlm 94 var ju den virkade västen eller en t-shirt inhandlad på Skeninge marken med texten: Warning! This Bitch bites! Ojoj.. Vad säger ni tjejer, håll ingång o dunka dunka(Madde, Hanna & Maria..) ... Det var bättre förr. Haha...!



Sunksockan & Pulvret

Fy, vilken dag! Jäkla måndag.. Som tur är har jag fina kollegor. Nu är det nedräkning till höstlovet, jag kommer iofs jobba en hel del ändå men jag slipper gå upp halv sex, det är verkligen asatidigt!

Tack mina fina vänner för i fredags, längtar till nästa träff!


I don't like E-ämnen

Det här är mkt intressant och angeläget, läs på det du köper! Jag hänvisar till ett mkt gammalt blogginlägg om fisksoppa. Ni vet hur illa jag tycker om dom dära konstgjorda E-ämnena.. Mkt bättre med real stuff!

I've got you babe

Min lediga dag har mest bestått av stress, jobb, handla, baka muffins till fredagsfikat (eftersom man per automatik tvingas in i trivselgrupper på jobbet) men efter nästan två timmar kämpandes med mina lyxiga rabarbermuffins (smeten var himelskt god!) blev allt bara pannkaka och jag insåg rätt så snart att dom inte går att bjuda på. Men jag tackar gud för diskmaskin! Hur har jag klarat mig, jag som verkligen haatar diska! Well, gick ner på stan för att inhandla lite mysbelysning i form av blockljus o lite annat, men eftersom jag aldrig kan bestämma mig blev det inget där heller. Men en present till farfar som fyllde 85 igår inhandlades, vi ska ju dit på stort släktparty på lördag, yeeeah! Sen dess har jag stressat runt på Ikano, Ikea och dagen avrundades med en pizza framför tvn och ett låångt jobbsamtal. Var tog tiden vägen när man kom hem till ett hem med lagad mat, tvättade kläder och läggdags efter Bolibompa?

Det kan låta jobbigt, meeen det är inte alla som har en egen
Pingupappa hemma. Hahaha!




Raggisar

Ikväll blir det raggmunk!! Eller som Aron (tre år) sa om all mat som serverades muuumms iiii babbba! Jag har verkligen snöat in på husmanskost, i helgen tillagades svartavinbärsstek - jättegott! Idag är det dags för raggmunk, bacon och mormors hemgjorda lingonsylt (jepp bären är mormor/morfarplockade me..)


Jag gillar Stångån på hösten, när vardagsslunken lagt sig över torgen..



Imorgon är det måndag vilket innebär att det är söndag idag.. Helgen har spenderats på landet med trevligt sällskap, god mat, sovmorgon och sockerchock. Hösten är förvisso fin men när klockan ringer halv sex är hösten inte lika uppskattad hos fröken Nyberg. Det är faktiskt bara tre veckor kvar till det efterlängtade höstlovet, yeeh! Något annat jag ser fram emot är ju då lovet.. hehe, vår gourmethelg på badhotellet i Tranås, juuuul! Resan till systeryster i London runt nyår och till hennes lilla bebis som ska ploppa ut i början av december. Jaa, sen efter det går det snart till min födelsedag (26!!) sen är det ju snart sommar, så kommer det väl att fortsätta.. Shit vad trist låter egentligen. Det bästa vore ju att lämna allt, flytta till ett varmt land utan snöslask och höststormar, bo i en koja på stranden och verkligen Leva! Men näädå, istället för det tvingar jag upp mig själv i arla morgonstund vaaarje morgon, gör samma sak vaarje morgon, åker till jobbet och gör det jag ska och lite till, handlar, står i kö, lagar mat, sover och gör samma procedur nästkommande dag. Det låter ju inget vidare men det är vad vi i väst kallar för ett liv.

                                                                                           Denna dagen - ett liv!




Good morning wine lovers!

Som Frithiofsson säger.. Nu är det helg, jää! Jag ska försöka komma från jobbet runt kl två sen är det leedigt, det blir en helg på landet. Imorgon är det är kanelbullens dag och då är det självklart bullbak som gäller och på kvällen ska denna underbara rätt tillagas! Sen har jag tänkt att sparka löv och titta på stjärnhimlen. Dessutom ska jag åka till Rinna o gratta lillasyster som har fyllt 17(!) år... Det var ju typ igår hon föddes, känns det som..

I veckan har vi bockat av skolfotograferingen på skolan.. men det berättar jag om en annan gång - men det var en upplevelse.