StålHenrik och jag..


Nästa års julkalender kommer att handla om.... ddrrrr trumvirvel
Supersnälla SilverSara och StålHenrik! Det blir grejer det ni..

Om två dagar är det nyårsafton och om sex dagar åker vi till London, yeeeij!

Linköping är vackert





Det var nästan magiskt att gå genom trädgårdsföreningen igår morse.


Det snöar!!!

Jag vaknade upp och kikade ut, och pappa fick rätt - Anders slaskade och då måste ju julen braska =) Nu snöar det ännu mer! Åh så mysigt! Marken täcks med vit, fin snö! Underbart!


Att jag inte tänkte på apoteket!


Vilken dag, en sån här dag önskar jag att jag jobbade på Posten eller en annan favorit - Apoteket. Tänk er detta scenario, duuu duuu (nummerlappsljudet...) nummer 47? Har du provat den här medicinen förut, annars har vi ett annat läkemedel med samma innehåll fast till ett lägre pris? Har du med dig apotekskortet? Då betalar du i kassan. Duuu duu, nummer 48? Det skulle jag tänkt på innan jag påbörjade mina studier - apoteket!

Ibland undrar man vad man håller på med..

Tur att det finns räddare i nöden!




Jordskalv


Hela huset skakade imorse och jag insåg, när jag läste Corren, att jag varit med om mitt livs första jorskalv. Läskigt! Men det var bara jag här hemma som märkte nåt, H låg och snarkade för fullt =)

Nu är det bara tre dagar kvar.. yeiij!


Nedräkning

Vecka femtioett

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb, på kvällen middag med jobbet på Kosert & Kongress
Torsdag: Jobb, uppvisning av vårt fina Disneyjulspel för alla föräldrar
Fredag: Julavslutning med julspel, smörgåstårta och julklappsspel me kollegor, sen är det jullooooov!
Lördag: Julklappsinslagning och så har jag lovat mamma att göra köttbullar till julafton
Söndag: Dricka glögg, äta peppisar, skumtomtar och dagen kommer garanterat att spenderas i vertikalläge


Midnatt råder


Carin har börjat blogga, en liten fin bild på lillan ligger uppe. Gå in och kika på världens sötaste!
http://cajsacarin.blogspot.com 

Igår var det en helkväll med mina fina kollegor, god mat, gott vin och mycket skratt! Runt halv två kom jag hemlallandes. Tack tack! Ikväll är det dags för julbord i Rinna med min och H's föräldar o så Jocke förstås. O jag långtar så efter årets första julmust!!




Finast


Äntligen har jag blivit stolt moster, lillan föddes tisdagen 9 december i London. Hon är helt fantastiskt söt, helt underbar! Stora svarta ögon och massa svart fint hår, den sötaste som jag sett. Nu hoppas jag tiden går fort för den 4 januari åker vi och hälsar på familjen Thakrar. Längtar så!!


Let it snow


Nu är det faktiskt bara 14 dagar kvar tills jag får julledigt, 20 dagar (betald) ledighet! Jepp, det blir fina grejer det! Jaja, säger ni säkert, man skulle blivit lärare då får man ju jämt lov och vara ledig. No no no! Alla loven är inarbetad tid så så är det me de. Denna höst har nog varit ännu jobbigare än förra året när vi satt med vår C-uppsats. Jag ska nog inte göra så överdrivet mycket under julledigheten, äta en skumtomte, dricka lite must kanske. Så åker vi till London, mys värre. Håller bara tummarna så att H. också kan joina.

Joo, höll på att glömma! Maria o jag var ju på en föreläsning igår kväll (lite kuriosa om kvällen - vi var nog de enda under 50..) om kost och alla dessa tillsatser, E-ämnen you know.. Såå intressant. Vad mycket skit dom slänger i maten. När jag var liten var jag rädd för "vaniljprickarna" i magnumglassarna, med all rätt inser jag nu - dom är nämnligen gjorda av koskit, just de! Och vaniljarom görs av ruttna granar, frågan jag ställer mig är ju då - HUR kom dom på detta? Letade dom över hela jorden och hittade tillsist en rutten gran som luktar vanilj? huh?! Gå in på
http://www.utbildningscenter.se/ och läs nyhetsbreven, efter det kommer ni rensa skåp och förhoppningsvis allt margarin om ni nu råkar ha det hemma. Lev väl!