En dag står vi över februari du & jag

Nu får det faktiskt vara nog! Slask I don't like.. Det känns som om denna höst/vinter har varit längre än nånsin. Det finns liksom inget slut på den, så fort det det är någon plusgrad i några dagar så blir det kallt igen med en massa snö. Hhmm.. våren får mer än gärna komma. Snart är de mars och då är det inte långt kvar till Bosse skapar köer på Platensgatan eller ännu bättre - Storan öppnar uteserveringen! Yeeiij! Jag har iaf spenderat kvällen framför ryanair.com och kollat på resor i vår och hittade flyg för två personer t o m till Riga för 196 kr(!) Billigt billigt!




I'm addicted to..


Helt galet gott, vill bara ha mer...!!

SuperSuraSunkSara

Nu börjar jag bli trött på att alltid vara yngst, trodde aldrig jag skulle säga det men nu får det vara nog. 25 (hhm snart 26) ska ju vara den bästa tiden, men varför måste jag hela tiden bevisa för alla att jag kan - jag som är så ung.. Åhh! Blir så trött.. Min kollega fick mig idag att inse att det är bättre vara en gnällig surtant - jaa på jobbet alltså. Hemma är jag alltid på topp =) Nu vill jag inget hellre än att fylla 26, men det är nära nu..

Dagens TV-tips: Fåret Shaun (kolla på svt.se), mkt skratt utlovas!




 

Sverige är ett bra knäppt land..

..som tar bort detta, jag blir riktigt riktigt upprörd!! Ett ställe som gör hemlagad mat som är god, vällagad och billig. Nä, då ska pappa staten bestämma vad som är ett bra kök. Jag som har gjort reklam för denna hemlagade, goda mat och nu ska dom ta bort det? Ahh, jag säger som Johan Glans.. (scrolla ner!)

Well, nu ska jag strax åka till Gränna och till min Elin!! Yeeij!


Vecka åtta tjugohundra9


Måndag:
Sovmorgon till 07.30 underbaaart! Lunch på stan, tvättstugan ikväll.. suck!
Tisdag: Swebus ner till Gränna och till världens bästa Elin! Ååh, saknat dig så!
Onsdag: Ska skaffa ny frippa, nu ska ska Pluppfrisyren bort
Torsdag: Fejika
Fredag: Nada
Lördag: Nada
Söndag: Nada

Jaa, jag ser fram emot en slö vecka, har redan lyckats bli uttråkad..

Visst känner vi väl så ibland?