En liten bara, mamma behöver inte veta..

Dagens fråga: Exakt hur ont gör det att göra en tatuering? Jag funderar på att göra en liten precis nedanför troslinningen när jag fått den kropp jag vill ha, typ 5 kilo bort. Jag måste ha ett mål, först var jag inne på en navelpiercing men jag har fått för mig att det gör ondare..

Mer flumm

Läs vad jag skrev 17 februari i år. Det ni, det trodde ni kanske inte att det slulle bli så att jag fick abstinens, men det får jag nästan.

På tal om inget, Björn och jag har alltid undrat hur ett marsvin skulle se ut om man rakade det, jag vet vi är weird, men i dagens Corren var det ett litet reportage om nakenmarsvin, måste visa Björn =)

Lilla flås (Ni vet, han i Lillstrumpa & Systeryster) det är jag de =)

Varning! Detta inlägg är väldigt flummigt..

Nu är det nästan två veckor sen jag skrev, holy macaroni vad tiden går fort. Hela sommaren har verklligen flygit förbi, först ledig tre veckor sen jobbat i fem, ledig två sen börjar skolan. Så det kanske är dags för en summering, jag har jag/vi gjort vad har hänt? En sväng till Sthlm, Göteborg, Halmstad, jobb. Jag har sprungit flera ggr i veckan, min kondition har blivit såå bra. På en vecka har det blivit sex löparrundor, både hemma i Rinna å i spåret i Mantorp, snacka om mördarbacke dom sista metrarna. Jag är så stolt över mig själv, men det är ju ingen annan som kan springa av mig mina extrakilon så det måste jag ju göra själv, men det är faktiskt skönt när man sprungit runt kl 10 på kvällen och är helt svettig, sitter på balkongen och myser hoppar in i en kalldusch och sen lägger sig, mmm... T o m igårkväll när jag kom hem efter jobbet kl 22 hoppade jag i skorna o så sprang Elin o jag, utan henne skulle jag inte fått tummen ur =) 

Men det har varit en jobbig helg, en helhelg på jobbet vi var en man kort och det känns. Men när jag jobbat 12-21 i fredagskväll och kom hem till Björn hade han laddat upp med morotsstavar, rostade sojabönor, chips, dip och en kall Corona med lime - han är helt underbar min Böne =) Han vet vad som gör en Sara till en glad Sara! Men det var ju bara upp igen kl 05.15 på lördagen, jobbade, stressade hem, iväg till Linköping å till Bisse å Linda - lätt den finaste lägenheten i stan, å där blev det massa mat och ännu mer vin, så det var segt att jobba igår och idag. Men men, det var mkt trevligt! Så imorrn är jag ledig, whheeiii! Ska klippa mig, se hur det blir, jag kommer sakna min frisör hemma, men men dom kanske kan i Mby också. Så jobbar jag ons, tor, fre och det är ju marken, och då blir inget sig likt i den stan (eller guppet) så då tar vi tanterna och ger oss ut på stan och har rullstolsrace =) Sen har jag gjort mina veckor på Kolonigatan, det har gått fort.

Det ska bli så skönt med helg, vi ska ju till Norra Vi, har inte varit där på hela sommaren, ska bli såå mysigt. Får ta med löparskorna och ta en runda i skogen, nädå jag är inte alls skadad.. Men på onsdag nästa vecka vetni, då åker Björn o jag till Gotland - äntligen! Bara han och jag, vi ska iofs bo i en stuga hos hans mormor å morfar, så åker vi nog upp till Fårö till hans mosters stuga, härligt härligt! Så en vecka kommer vi vara där, bara strosa runt på medeltidsveckan och ha det bra.Härligt härligt!

It's my day today!

Det är den 19 juli idag och det är bara MIN dag och alla andra Saror förstås. Grattis till mig själv! Jag saknar tiden då jag fortfarande fick en hemmagjord (obs, hemmagjord) jordgubbstårta på min Saradag, det var grejer det, men jag fick iaf en trisslott o lite godis av mamma dock inte samma nivå med det duger. Bara att inse att man inte blir lika uppvaktad när man är 23 som när man är 7.

Whos counting?

Ja, jobbat nu en sväng då. Shit vad 7-12 passen grå snabba.. tiden bara rinner iväg. Var ju då ledig igår, så det blev en sväng till stan. Maria o jag spenderade den i domkyrkoparken med mat från Wok away (snälla öppna på Torpa i Jkpg...), självklart blev det en Bosseglass, och så en tur till Valla minigolf, resultat - 66-55, vilken skräll, men som sagt, who's counting?  Vad säger du M, revanch? (Stavning?)

Ååh, vad jag är hungrig... vill ha mat. Måste fixa - det blir nog nudlar.. adios!

I love my Brassestol!

Jaja, en uppdatering.. Jag orkar inte skriva om mina fördomar mot campingfolk, ni vet redan hur dom är. Dom röker, dricker en jäkla massa vin, dom älskar sin brassestol över allt annat, inne där man duschar å går på toa går medelålders kvinnor mycket gärna i bara bikinitrosor och slänger med sina bröst, på kvällen kommer myskläderna fram och grillen likaså, dom slänger några ord med grannen över staketet (som de så noga valt ut), där ligger dom år ut och år in.. Gud vad segt.

Jadu Alex, en uppdatering.. Det har inte hänt så mkt. Jag har ju jobbat nu några dagar, rätt så soft än så länge. Mkt bättre än BT, där går dagarna såå sakta, man längtar tills man kan ta en rast och köra några omgångar skitgubbe med Hugo, Annika å allihopa. Så livet i Skänninge är bra, jag har inte fått torka så mkt bajs än, det är mer städning, matlagning, av och påklädning och sånt. Men fatta vilken bra näsa jag har, om man går in till en tant eller farbror vars rum luktar allt annat än mumsmums så anpassar sig näsan nästan med detsamma, som tur är.. Men dom är ju för söta tanterna och farbröderna, dom är precis som barnen i skolan, dom är bara lite äldre. Dom kan bli lika osams, lika envisa, dom kläcker lika härliga komentarer. Så det kommer bli en bra sommar - hoppas jag. Men det är bara fyra veckor kvar, tror jag jobbar t o m Skänninge marken, det är bra säkert nån tant som vill ner och kolla.

Ja, glömde visst bort, vi var ju på Liseberg i lördags. Vi åkte med en BT-buss, 100 spänn t o r till Götet, billigt ju, sp när det var pappa som betalade =) Så vi hann åka en hel del, Balder 4 ggr, bergbanan 2 ggr, flummen 1 gång (Björne blev superblöt, hehe), spinnrpck 1 gång så blev det lite jukebox å sånt. Men som många andra redan har märkt är inte BKarna anstälda av BK utan av Liseberg, ååh dom borde verkligen gå en utbildning, total noll koll och ingen snabb service. Suck! Linda åk dit igen o lär upp dom ett och annat =) Nu ska jag gå å grilla, för grillat är godast, men idag blir det korv med bröd! Mums!





Det var varmt, jättevarmt..!

Kanske lite svårt att se på den mörka och lilla bilden, här kommer en från typ samma ställe fast på dagen.

Sanddynor

Och här är en av de kostigaste jordgubben jag sett, den är helmärklig.

Jordgubbe


Nästa gång jag skriver kommer jag antagligen skriva ner alla mina (sanna) fördomar mot riktiga ärkecampare, så håll ut =)


Spontan minisemester!

Längesen sist, men jag är fullt upptagen med att ligga på stranden eller stå vid grillen med en drink i handen =) Men nu är det delvis slut med det, jag börjar jobba imorgon kl 16, ska bli skönt faktiskt, att få göra nåt och tjäna lite pengar. Jag fick precis beslut om att jag får studiemedel i höst med, jag har ju sån där e-legitimation, väldigt praktiskt faktiskt.

Vad har hänt sen sist då? Inte mkt, mams o paps målar om huset och jag har jobbat som hembiträde, lagat mat o diskat å sånt. Jag gillar verkligen pappas könstereotypa tänkande när han sa att; Vi skulle haft en son som kunde hjälpa till att måla om huset. Haha.. jag slipper iaf skrapa gammal färg och måla, det för alltid något bra med sig att vara tjej - för min plats är ju i köket. Men i helgen åkte Björn och jag på en liten minisemester till Halmstad, så mysigt så. Vi bestämde oss i fredags kväll och åkte kl 7 i lördags morse, så det blev lite impulsivt. Vi tog med oss ett tält, sovsäckar, kuddar, badkläder å lite sånt. Så runt kl 10 checkade vi in på en camping, slog upp tältet och gick ner till stranden. Det har var så mysigt så! Jag rekomenderar verkligen min gamla hemstad. Men vi kunde ju fått bättre grannar, det var ju en familjecamping men våra grannar höll på att festa dygnet runt och drack direkt ur dunken. Ok om dom hade varit runt 18-20 år och åkt på festresa men är man runt 30 är det bara patetiskt. Lönnfeta och blekfeta bonndrägg från Ljungby umgås jag inte gärna med. Men men, det finns alltid såna vart man än åker. Så på kvällen när vi grillat 1,2 kg flintastek på en engångsgrill (det blev supergott) så gick vi ner på stranden och kollade på solen =) Och frukosten åt vi på en sanddyna med utsikt över havet. Men eftersom det blir lite kort inpå så var det ett gäng saker som vi glömde, tallrikar, bestick, glas och sånt, men men det är det som är charmen med spontana minisemestrar. Får se vad det blir mer i sommar, Gotland blir det nog, Björns mormor o morfar tjatar på att vi ska komma och hälsa på dom så det blir nog i augusti.

Här är en bild från i lördags kväll när vi satt på stranden, fint va?



Halmstad