Saknad

I brist på annat har jag läst flera inspirerande bloggar under kvällen, jag har ett nytt mål i livet - starta eget! Det är det enda rätta, varför jobba och slava för någon annan? Vill inte det, att ha kommunen som arbetsgivare suger, jag hade räknat med en lön denna månad men det tyckte inte Kinda Kommun. Men att få tag i någan ansvarig under semestertid kommer inte bli det lättaste, wish me luck!

Du är min tvillingsjäl...







Alla har en brassestol!

Efter en heldag på stranden upptäckte min syster det svenskaste hon sett. Nämligen (trummvirvel.....) En Brassestol! Men det var inte bara en utan alla, verkligen ALLA hade en. Dom finns in olika modeller, färger och storlekar och dom har ännu inte spridit sig till England, någon som är sugen på en lansering till dom brittiska öarna?

Whepp..

... demonfilmer är inget för mig.. Trots att Keanu Reeves var med.


...sen eldkvarn brann

Det kan vara veckans uttryck, lagom mesigt men funkar på det mesta som på; Här inne har dom inte bytt inredning sen eldkvarn brann.. (gällande pizzeria 5 tastes) Såhär trist har jag nog inte haft sen eldkvarn brann.. (en trist och långtråkig semesterdag) Jaa, ni fattar. Dagarna på semestern går, finns inte överdrivet mycket att göra. Ikväll ska vi då tvätta, yeeeh! Imorgon kväll åker jag hem till Rinna, min syster från London kommer hem, yeeeh! Inte nog med att hon kommer hem, hon har en bebbe i magen med, yeeeh! Jag ska bli moster, kommer bli den bästa mostern - ever! Så på lördag har jag namnsdag! Jag tar varje tillfälle jag kan få för att fira lite, när jag var barn fick jag alltid en jordgubbstårta på Saradagen, men inte i år inte och inte de senaste 10 åren heller för den delen... Livet är bra hårt ibland. Så på söndag (inte lördag som jag irrade om först) fyller Darling år, det där med presenter är ju alltid lite knivigt men jag har fixat en present so far. Sen efter söndag vet jag inte vad som händer, jag får sitta och vänta på att det blir fredag och att det rullar in lite pengar på kontot igen, det börjar sina. Well well, jag har iaf en plan B till hösten om det inte löser sig med jobb, Företagsekonomi på Liu, inte precis vad jag hade räknat med men jag får något att fördriva tiden med. Då kan jag sitta i vårt nya kontor och plugga på ekonomitentor, för vi ska flytta! Till stans finaste fyra, så nu håller jag alla tummarna jag har för att det inte ska krångla någonstans. Om allt går vägen har vi bara en månad kvar på Klostergatan, kommer kännas mycket märkligt och vi kommer sakna fönstret...

Till sist;
om ni gillar Vanilla Coke - skriv under Här NU! 


They say what doesn't kill makes you stronger!

Igår var en bra dag, en dag som spenderades på Liseberg och jag tror jag talar för oss alla att man blir som barn på nytt när man åker Balder, Jukebox och Uppswinget! Tack, tack och åter tack för en kanondag! Vi spanade även in en ledig Reine Brynolfsson som gled omkring med solisar, jag var dock den ende i sällskapet som kände igen mannen från Änglagård & Black Jack. Men redan på morgonen i Hejla såg vi denna man. Åsnemannen! Han som är påväg till Stockholm från Frankrike och jag agerade amatörpaparazzi och fångade honom på bild när han knöt fast sina små åsnor.


            

Nu sitter jag och ska precis läsa lite, men det kommer nog gå sådär; jäkla byggjobbare som ska hålla på. Jag blir så trött på dom att dom aldrig blir klara. Det kan vara Sveriges ineffektivaste byggjobbare, en jobbar, en röker, några kollar på, en mäter.. osv. Men men, det är väl så att bo i stan, vi får ju skylla oss själva som Curt sa. Grrrrr! Nä, jag ska nog ta och göra en jordgubb- och banansmoothie istället. Det är jag väl värd efter dagens runda runt Stångån..




Nu, inte imorgon!

Jag är så stolt över mig själv! Imorse när jag vaknade kände jag ett stort sug efter att hoppa i löparskorna och springa en runda och det är ju inte varje dag den känslan infinner sig direkt.. Men det regnade! Det verkligen vräkte ner (på ren östgötska). Men efter en liten stund i tvsoffan klarnade det och regnet försvann och det fanns inte längre någon ursäkt att stanna inne. Sagt och gjort, jag letade upp mina Pumas, ett linne, byxor och min mp3spelare och gav mig ner till Stångån. Det gick verkligen över förväntan och det var till och med skönt. Underbart! Nu är det hårdträning som gäller så jag kommer i alla gamla kläder som har krympt i garderoben. Wish me luck!




Söndag 6 juli 2008


 

Nu är jag inne på min nionde semesterdag och eftersom det inte är 25 grader och sol som jag hade beställt får jag ägna mig åt lite andra aktiviteter än sol och bad. Jag gör sånt som jag inte annars har tid med; läsa böcker, baka bröd och laga ny mat. Egentligen borde jag ägna mig åt att sätta in alla viktiga papper i min finfina pärm som jag tidigare i vår införskaffade. Igår hann jag då med några kapitel i Flickan som lekte med elden, tvtittande och så lagade jag en mumsig lax- och spenatpaj med gräslök och västerbottenost. Jag börjar allvarligt tro på min affärsidé Pimp my food. Well, kvällen avslutade vi framför youtube och tittade igenom samtliga 90talshits, allt från Basic Element, Culture Beat och 2 Unlimited. Som sagt det är semester och so far har jag redan bockat av några av de sju dödssynderna, vilka det är får ni själv lista ut..

  1. (Superbia) - Högmod
  2. (Avaritia) - Girighet
  3. (Luxuria) - Okyskhet
  4. (Invidia) - Avund
  5. (Gula) -Frosseri
  6. (Ira) - Vrede
  7. (Acedia) - Lättja

Hört på Klostergatan: Ernst kan vara den ultimata mannen!

                                     Varför ligger hon på golvet? 

                                     Gwen Stefani är väldigt snygg! Eller var..



Jag kastar bollen i luften ser var den hamnar, låter den studsa ler när den stannar!

Tristessen är ett faktum! Jag som trodde att en visit i Rinna skulle göra underverk med mitt välbefinnande och min hälsa. Istället blev jag ännu mer rastlös men som tur är fick jag med mig Stieg Larssons andra bok Flickan som lekte med elden. Den första boken var ju ett mästerverk från första till sista sidan och när jag nu är på sidan 67 inser jag att denna är, om möjligt, ännu bättre! Sommaren är räddad! Inte nog med att jag läser en massa, jag har skickat säkert femton mail till diverse olika rektorer runtom i Östergötland för att fiska lite jobb till hösten. Om någon vänlig själ ser detta som har ett lärarjobb, anställ mig gärna - och bra lön vill jag har med. Drömmen vore att få en tvåa eller trea och öva lite på dom innan jag får en etta, lyckan skulle vara total! Det skulle lösa så mycket, bara det att kunna skaffa en bil. Jag vill ha en bil, eller som dom små på jobbet sägen en bumm bumm.

Dagen låt: Det ordnar sig - Timbuktu

Dagens happy moment: Elin kommer imogon! Yeeeeh! Världens bästa Elin. Love!