Det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör när vi la oss under stjärnorna i parken


image129

Röda rosor



 

image130

Fint i Trädgårdsföreningen



...

Hhmm.. sitter och testar lite HTML men det verkar inte gå så vidare bra.. Vill ju ha en flashig blogg, kanske senare när jag orkar nu får den vara som den är. Sorry..

Men du, vi hörs!


Vad är väl en vecka i Brasilien mot härligt fina vårsverige?! Hhmm, jag är inte alls bitter.. Jag fick ett mess av Henke för en stund sen då hade han precis landat i Rio. Det blir lite ensamt hemma i lägenheten, men nu är jag hemma i fina Rinna. Jag plågade mig själv nyss genom att åka in till Mjölby, jag stirrar ner i marken, undviker att möta blickar, vill inte träffa på någon gammal halvbekant och småprata Vad gör du nu för tiden? Jobbar du kvar på ..? Men vi hörs, kanske en fika? Jag lyckades undvika småpratet i Mjölby, och igår vågade jag mig in på Ica i Boxholm. Huuuhha! Det var modigt, men eftersom jag aldrig jag varit en rikigt boxholmsbo (thank God!) så är det ingen som känner igen mig. Tvärtom, jag får konstiga blickar som säger typ Vem är hon? Nyinflyttad? Rätt skönt, men ändå obehagligt för där har alla en relation till varandra, oftast är dom släkt på alla möjliga olika vis, ingifta släkingar, halvkusiner, före detta frugans faster.. You know.. Well well.. Jag passade på att klippa mig i Mjölby idag, gamla hederliga Hägers! Fotobevis kanske kommer inom kort!



Til Kingdom come

One... two...
Steal my heart and hold my tongue
I feel my time my time has come
Let me in unlock the door
I never felt this way before

And the wheels just keep on turning
The drummer begins to drum
I don't know which way I'm going
I don't know which way I've come

Hold my head inside your hands
I need someone who understands
I need someone someone who hears
For you I've waited all these years

For you I'd wait 'Til Kingdom Come
Until my day my day is done
and say you'll come and set me free
just say you'll wait you'll wait for me

In your tears and in your blood
In your fire and in your flood
I hear you laugh I heard you sing
I wouldn't change a single thing

And the wheels just keep on turning
The drummers begin to drum
I don't know which way I'm going
I don't know what I've become

For you I'd wait 'Til kingdom come
Until my days my days are done
Say you'll come and set me free
Just say you'll wait you'll wait for me

Just say you'll wait you'll wait for me
Just say you'll wait you'll wait for me


Love! ♥

Fredag 4 april, 2008

Skön dag! Hanna & jag tog en liten dagstripp till Norrköping för att vara lite svåkulturella. Sist jag satte foten i Norrk var för cirka fyra år sen när jag hade en liten dejt med min gamla Halmstadspluggkompis Lina. Well well, eftersom Hanna jobbar i Norrköping så tänkte jag att hon hade koll på Arbetets museum och vart det låg, hmm. Vi gick inte vilse, men vi kanske inte gick den smidigaste vägen. Jag går inte ofta vilse, men i Lambohov var det inte lätt att hitta, speciellt inte när det är mörkt, jag handlade på konsum, och Hanna låg sjuk hemma i soffan och ville ha, hhmm yoghurt? Anyhow, så kom vi fram till Roy Anderssons utställning om förintelsen, det kändes inte riktigt som en vanlig förintelseutställning utan den var lite mer jaa, åk och kolla själva. Sen hade jag två val: 1. vara kvar hemma i Linköping - vilket skulle leda till en Moses special utan lök från Butterfly, glass och X antal avsnitt av Gilmore girls (fettoalternativet) 2. Åka hem till Rinna, äta gott, umgås med mams & paps, sovmorgon, långpromenad bland hagar , kossor och ängar. Det blev antarnativ två och nu sitter jag här i Rinna, på landet och är uttråkad. Långpromenaden har jag inte hunnit med, imorgon kanske. Nu ska sambokilona bort, bikini ska inhandlas, pressa i ett solarie och sen är jag redo för beach '08. Funderar på att ta sommaren ledig och ha semester, sist jag hade det en sommar var typ 1998!!! Då hade jag precis slutat åttan och fått betyg för andra gången, alldeles för sent. Hejja Björklund, inför betyg tidigare! Vilket man knappt vågade säga på lärarutbildningen.. Nu ska jag lägga mig i mitt gamla rum, där tiden (nästan) stått stilla och läsa deckare. Puss o gonatt. En extra stor kram till Elin som blir ett år äldre idag! Puss puss sweetie!