Knepiga indier

Jag läste precis Carins resedagbok från Indien. Vet ni vad dom gör innan dom ser en film på bio? Står upp och sjunger nationalsången! Det skulle vi börja med här i Sverige =)

Burksvamp och ananas

Åh vet ni vad jag såg på tv imorse?? Dom här! Det var så länge sen, snacka om flash backs! Dom går varje dag på barnkanalen kl 06.30 och 09.30 så kolla då!

Jag blir så arg på dålig restaurangpersonal! Jag å Elin lunchade precis på Kaffepaus (som hittills varit mitt favvoställe) och jag köpte en tacotallrik och det skulle vara grönsaker, nachos, köttfärs och salsa på. Eftersom jag är kinkig så frågar jag alltid vad det är på. Ok, så kom den in men köttfärsen var iskall. Ni vet väl hur iskall köttfärs smakar? Hård och grynig, men jag klagade och fick en ny. Men när den kom tillbaka så såg jag att det var fullt med burksvamp och ananasbitar! Det kallar jag inte grönsaker, det är fasen frukt och svamp! Men jag åt lite av köttfärsen (som bara smakade ketchup) och majsen. Hur som helst, jag skulle köpa en morotskaka för den vet jag är supergod där men den var slut så jag tog en chokladboll för att dela med Elin. Jag sa som det var att jag inte tyckte om att det låg svamp och ananas på tacotallriken för jag anser inte att det är grönsaker - och då gjorde hon nåt som jag hatar hos restaurangpersonal - hon försvarade den och sa att alla andra deras gästar uppskattar att det är äckel-burksvamp och ananas på tacotallriken. Hon kunde iaf bjuda på chokladbollen, som i och för sig också smakade urk! Jaja.. jag kommer inte köpa tacotallrik där igen! Det är inte kul att betala 59 spänn på att fortsätta vara hungrig! Jag är så trött på att ingenting fungerar, varken Internet, å telefonen har inte heller fungerat, maten är kass..! Hoppas bara att det går bra i helgen och vad jag vet så har kunden alltid rätt!


I'm a farmer..!

Yes! Jag hade alla rätt på bondetestet! Inte så konstigt, det var inga svåra frågor för en bonne som jag =) Men nää, jag vill Inte bli en bonnmora. Jag vill ha mitt eget liv och inte leva genom en karl som håller på i en laggårrd (observera stavningen, det är så det uttalas=).

Yes, det är söndag å jag är på skolan! Why? Jo jag skrev klart en reflektion som ska vara klar imorrn eller på tis, kommer inte ihåg redigt. Å mamma ringde imorse å frågade om dom fick komma så hon, pappa, syrran, mormor å morfar dundrade in o mamma hade med porterstek, sås, potatis, pressgurka, gelé och äpplekaka. Jag stod endast för grönsaker och ugglegröt (japp, vi säger så i vår släkt om vaniljsås, don't ask why). Mamma stod för disken, inte fel! Lyx på söndagen fem dagar innan CSN, annars hade vi gjort nån trist billig pastasås! Thanks mum! Men jag ser dom snart igen, ska hem på torsdag för att jobba hela helgen på julbordet, kommer bli vääldigt stressigt men kul! Btw, Grattis till Björns syster Emma - hon har förlovat sig! Shit asåå, hon var snabbare än Björn å mej, typ tre månader bar sen satt ringen på fingret! Härligt att hon fått tag i en redig kille! Finally!

Sill, köttbullar och ett enda MumboJumbo!

Jag som var helt inställd på att Inte jobba på julbordet hemma i Rinna, men så ringde Klabbe-Slabbe igår så då måste man ju ställa upp. Ska bli kul faktiskt, komma hem o få lite julfeeling! Så min jul börjar den 24 november med julmusik, julmat, stress och tre sorters sill och kötbullar =) Så om ni känner för ett gemytligt o mysigt julbord kan jag verkligen rekomendera Rinna! Måste ta med min favvojulskiva med Agneta och Linda Fältskog, den är verkligen jul för mig den har alltid rullat hemma i Rinna när det lider mot jul. Synd bara att syrran inte verkar behaga komma hem till jul fast hon lovade det i somras. Men men.. that's life, jag har ju lilla Elin-Pelin, eller lilla å lilla hon är 15 och börjar gymnasiet nästa år. Hon pryade (eller säger man praoade?) på Scorett i Linköping och för en vecka fick hon ett presentkort på 500:- på just Scorett! Vad fick jag när jag pryade på blomsterhandeln i Bxhlm? Jag fick göra ett eget blomsterarragemang, haha! Eller på wienerkonditoriet? Hhm en bulle? Jag är inte bitter men visst hade det varit kul med ett par skor!

Jag måste plugga.. varför bloggar jag alltid när jag ska plugga.. fasen Sara gå hem å skriv om den där Petrus! Visste ni föresten att Petrus (som var en av Jesus lärjungar) hette Simon innan han träffade Jesus och att han är samma person som Sankte Per? Det ni.. Jag ska skriva 5 sidor om denna Petus - Wish me luck! Btw; jag har aldrig varit så otroende som jag är nu, kristendomen är ett enda stort MumboJumbo! Kanske ska gå ur Svenska Kyrkan ändå..

Kom hem til jul, snälla, snälla syster!

Min idiotiska puckosyster flyttar från Sydney till New Dehli idag.. där bor drygt 10 miljoner människor! 10 000 000, tror det blir rätt antal nollor =) I Rinna bor det inte så många, typ 300 om ens det =)

Livet i korthet

Oops..! Jag har inte skrivit sedan 25e oktober, kanske dags för en liten uppdat =) HHm vad har hänt? Mkt faktiskt. Tror jag sammanfattar det i några punkter, håll till godo!

* Flytt
* Hemtenta + salstenta
* Mysig helg
här
* Stressat
* Latat mig
* Ätit
* Sovit
* Pluggat
* Tränat två gånger på tre veckor - Bad, very bad!

Det har varit så mkt, jag vet inte om jag har full koll på allt just nu men det reder säkert ut sig snart. Snart är det jul, hade tänkt att baka pepparkakor i helgen - of course på egen deg men kom på att det kanske är lite tidigt för man vill ju lyssna på julmusik när man bakar ut dom. Men det blir nog iaf saffransbrödsbak i eftermiddag, mums!! Imorrn kommer Björns mormor o morfar, ska bli skoj det är är alltid full rulle när man träffar dom, himmel o hav! Haha!