Nedräkning

Snart är det helg!! WooHoo!


image113

All I need is

Allt vad en trött och bitter tjej behöver någon gång emellanåt..

image112

Cosmo, ananasyoghurt, mina favoritnudlar, kanelknäcke & Cloettas dragéägg! Allt detta (plus schampo och dylikt) för endast 176:- på Ica Melkers i Rimforsa. Lyckan är total! Jag som endast hade filmjölken i åttanke när jag knallade in på Ica efter en seg dag på jobbet, men döm om min förvåning när jag hittade massa lyxigheter.. Ananasyoghurt!! En nyhet från Valio som jag starkt rekomenderar, nudlarna som jag tidigare endast har hittat på City Gross i Mantorp. När jag kom fram till kassan med alla spontana inköp såg jag till min stora glädje Cloettas dragéägg, jag har saknat dom ett helt år och nu är dom äntligen tillbaka. Men Cosmo?? Jaa, men den måste läsas med humor då blir den redigt rolig..
 
Nu ska jag koka nudlar!

Uppe i ottan

Klockan är nu 05.39 och jag har varit vaken i en timma och fjorton minuter. Det är tidigt! Men hey, jag är frisk och ska strax ta bussen till jobbet, och jag har saknat jobbet, jag har saknat att ha något att göra. Men nu hoppas jag att inga mer bacillusker griper tag i mig. En långhelg med Darling väntar och det enda som är inplanerat är lunch hos mormor & morfar på lördag, sen ska ska vi eller iaf jag bara ta det lugnt. Bäst att springa, bussarna till Rimforsa går inte alltför ofta..




Grattis Hanna som fyller 25 idag!! Vi ses ikväll! 

Amore




image110

Me & Love

En dag står vi över februari du och jag

Måndag.. måndag! Att helgen går så fort, varje gång! Well well, imorse var det åter igen dags att gå upp tidigt. kl 05.25 ringde klockan för första gången och fem snoozningar senare makade jag mig upp. I morgondimman lyckades jag brygga kaffe, fixa mackor, kolla mailen och annat vuxet. Vad som händer på jobbet kan jag inte rikigt berätta p g a tystnadsplikt och dylikt. Väl hemma övervägde jag om jag skulle åka med H ut till Munketorp men jag insåg än en gång att Rimforsa ligger bortom allt annat. Så jag hängde Hanna med ut på en kvällspromenad runt Stångån (höll på att skriva Munksjön men det var läängesen..), in på Hemköp för att köpa frulle. Jag har insett tjusningen med vanlig filmjölk, mums!

Helgen som var rusade förbi i vanlig ordning, den inleddes med lunch på Storan och avslutades med film i soffan, och Jaa jag somnade även denna gång. Mellan Storan och soffsovandet har det hunnits med en KENT-konsert, utemiddagar, promenader, latte från Barrista (farligt att bo granne med stans godaste latteställe) plus mkt mkt mer. Jag hävisar till andra bloggar som Darlings, Packes och Jockes (jojo, du ska få ett annat namn, håll ut.. pannkaksmannen.. hehe)


Nyhetstorka?

Jaa, svensk journalistik(?) när den är som bäst. (Bör tillägga att jag hittade tidningen på Kustpilen när jag åkte hem från jobbet, jag har inte köpt den själv..)



Smulan i smöret


Alla tips på hur man får rösten tillbaka mottages gärna, nu är jag inne på min första mugg med te och honung. Hur ska det gå på jobbet imorrn om jag inte kan prata med barnen, hur ska det gå för Darling att ha en tyst Sara som bara kraxar och nickar. Hhmm, frågorna är många svaren är få.

Det sötaste jag vet är att man kan göra någon så lycklig av att bara laga ugnstekt falukorv med potatismos, Love you!

Det finns en tätort på en slätt

Summan av helgen är lika med lätt huvudvärk & illamående. Dessutom har jag tappat mitt viktigaste redsakap, rösten! Den bara försvann igårkväll på ett golv en trappa ner. Det var nätt o jämt att jag lyckades att beställa lite mat på BK innan jag knallade hemåt. Isiga kullerstenar och hala skor är ingen bra kombo.. dessutom hade jag inga nycklar, satt och väntade i trappan innan darling kom hem. Men tack alla som kom igår, kul kul!! Tack för alla blommor, bubbel och Wienernougat, såååå gott. Får se om det finns några kvar åt Henke när han kommer hem ikväll =)

Dagens tvtips: I en annan del av Köping, Linda Hammar är en riktig glädjespridare.
Dagens kunde inte sagt det bättre:
Fru Skugge har gjort det igen
Dagens komik: Hihi.. Bubblare: Kolla På gång..