Bögkompis

Jag måste berätta att mitt ex var på med på Jeopardy idag, killen i mitten, det var iofs bara en kille med men ändå.. Jag kunde varit bi, men det är jag inte. Om ni missade den rödhåriga saken (hhm han är nästan två meter men ändå..) så kan ni se honom igen imorgon för han vann faktiskt.. På tal om bi, så vill jag ha en bögkompis, Elin o jag pratade om det - det vore himla kul faktiskt. Dom verkar vara så rara, kolla bara på Gardell och Levengood så förstår ni min poäng, och på tal om Levenggod så vill jag ha honom som julvärd nästa jul - så det så!

Feminist, jag? Hhmm..!

Alltid härligt med söndagar, man vet att det är en måndag imorgon. Men denna söndag blev ändå rätt ok, ett OSguld i hockey kan man ju inte klaga på! Så imorrn är det kursstart igen då, Kulturmöten 5p, jag har verkligen aldrig varit så skoltrött som jag är nu, AU-blocket känns så meningslöst, inte helt meningslöst men trist som fasen är det iaf. Men imorrn blir det en fika med Johanna, alltid lika trevligt. Kanske ska försöka få med Elin på Bodypump, den är iofs 19.30 å det är lite sent för min smak. Kanske ska gå en sista runda på bokrean, som om jag hittar nåt, jag har inte lyckats hittils. På tal om böcker, jag kollade i vår bokhylla förut å såg en bok jag har velat läsa länge. "Elitfeministerna" av Susanna Popova, men jag undrade varför den stod där, hhmm är det Björns tänkte jag, men det vore ju konstigt, han läser ju bara fantasy och engelska deckare typ. Men så kom han på att det måste vara min och att jag både köpt den och läst den, snacka om dåligt minne. Men den var bra har jag för mig =) Gillar Popova, ännu ett dilemma, jag gillar både Skugge och Popova, men dom gillar inte varandra. Ytterligare en inre paradox hos mig!

It ain't over till the fat lady sings..

Denna text kommer inte handla om ovanstående rubrik, men jag gillar den så mkt så den får vara med =) Jaa, då var det fredag igen då, härligt härligt. Men inte vilken fredag som helst, idag kommer mina 6900:- in på kontot, mkt va, haha! Tur jag har ett till konto, plus födelsedag i sikte, plus en återbetalning från Försäkringskassan. Men men, som de flesta andra fredagar så blev det en sväng på stan, min s. k. fredags-shopping. Hade ju tänkt att handla nån tröja eller så, men hittade inget bra och så är det jobbigt att prova en massa när det är lönefredag. Så till slut blev det två nya goda teer, en badrumsmatta för futtiga 25:-(!), en Gucciparfym (mums), ett armband från Indiska, lite dyr choklad och, jaa det var nog allt. Gick en sväng inne på bok-rean med, men det var bättre förr =) Nu orkar jag inte med trängsel, och så var den boken jag kikat in slut, typiskt. Jag funderar dock på " Men mest av allt vill jag hångla med nån". Får se om den finns kvar på måndag (då en fika med Johanna väntar.. Yippie..!). Men nu höll jag nästan på att glömma det viktigaste på hela shopping-fredagen, jag såg världens finaste väska på NoaNoa, det var jättelängesen jag köpte en väska (hhm, i Sverige iaf..). Men den var så fin.. Måste ha! Jag har kommit på mig själv med en grej när jag shoppar, när jag är påväg mot kassan så brukar jag alltid komma på mig själv med att fråga mig "Blir jag lyckligare av det  här plagget/väskan/skorna (you name it). Astöntigt, jag vet! Men det hjälper, ibland vet jag med mig att jag inte kommer att blir det, men med denna väska, jag tror nog jag blir det =)  Plånboken blir garanterat inte lyckligare, men vi vet alla att lycka mäts inte i pengar på kontot, utan i väskor =) Och så blev det en tripp till Stadium, hade tänkt köpa box-handskar, men hittade inga. Eller joo, men då ingick en hel boxningssäck med upphängningsanordning å grejer, kändes lite onödigt med tanke på att vi inte kan hänga upp den..

Rufsatufsa ska bort!

Idag blir det inte mkt skrivet, det känns som om denna dag har varit som två dagar fast det egentligen bara har varit en. Klockan ringde då 05.25 men jag snoozade fram till 05.40, å så upp, den vanliga proceduren, fylla på vattenkokaren, ta fram och tina bröd, hoppa in i duschen, ut ur duschen, klä på mig myskläder, föna hår, fixa frulle, äta frulle, sminka mig, fixa hår, välja kläder, klä på mig kläderna, ta på mig ytterkläder. Och så kom jag ivåg kl 07.15, en härlig tid på dagen, eller vad säger ni? Som student blir man bortskämd med sovmornar, inte för att jag sover ut, jag måste kolla på Nyhetsmorgon, ett program som jag delar med Hanna =) Det är verkligen så bra, förutom lokalnyheterna, dom kan dom lika gärna slippa. För, inte att vara taskig, men jag stör mig på att brudarna ser så skabbiga ut. Dom har enormt fula kläder och en frisör har dom väl aldrig träffat =) Å så har dom där där jobbiga småländskan, det finns fin och det finns ful, dom har den senare. Jaja.. sen iallafall åkte vi ut till Norrahammar, mitt tredje besök i den "galanta" stan, haha! (Hanna förstår nog..) Hade en lektion i en förskoleklass om växthuseffekten, inte så lätt kan man tro, men det gick över förväntan - dom är såå söta dom små barnen! Å så tillbaka till skolan och skriva klar det där jäkla arbetet om växthuseffekten, suck! Men en bra sak har hänt idag, jag har bokat klipptid hos min frisör imorrn, dock kl 08.15 (=tidigt..) men jag fick pengar va mormor å morfar som var här igår (en tidig födelsedagspresent..) så nu ska rufsatufsa bort! Och imorrn börjar bokrean, yippie..! Se om jag kan göra några fynd, hoppas iaf på det. Men men, det här inlägget blev ju bra och strukturerat, en salig blandning av en massa "blaj" som vi säger här.

No hard feelings..

Inatt var en sån där konstig natt igen, när man drömmer att man är vaken fast man egentligen sover. Man tror att man ligger vaken flera timmar för man inte kan sova, men i själva verket ligger man å sover.. helmärkligt..! Jag drömde en massa knepiga saker, som t ex en tjej som aldrig gillat mig (för att jag stod i vägen för nån?) var helt annorlunda och ville umgås jämt. Vi har aldrig haft någon direkt kontakt så, så det var lite märkligt. Hon vet inte att jag vet vad hon har kallat mig för, men det var nåt år sen nu så det är no hard feelings från min sida =)

Till sist, Grattis Hanna! Alla fyller år nu ju, imorrn fyller ett ex, förra veckan en killkompis, om ca två veckor fyller jag.. ojoj, sen kommer Björn å hans familj som fyller inom en vecka och i ålderordning, skumt!

Bara, bara vara grannar..

Vi har ju fått nya grannar, det var verkligen på tiden. Men inte bara dom som bor precis ovanför, även den lägenheten som är snett ovanför oss är det en ny tjej som har flyttat in - välkommen! Men det var inte förens jag fick ett mess på fjortis-lunar från Lisa som tyckte hade sett mig i trappuppgången. Pinsamt nog så kände jag inte igen henne, Lisa är alltså kompis till Hebbes kusin Vike, det kanske låter mer invecklat än vad det egentligen är.. =) Men det är inte Lisa som flyttat in utan hennes kompis, åh shit nu blev det ännu mer komplicerat =) Men nästa gång jag träffar på lilla raggar-lisa ska jag allt hälsa på henne, det var ju inte igår jag träffade henne direkt - av förklarliga skäl..

Nu väntar tv-soffan.. Ciao!

Rufsatufsa

Igår skulle vi gå runt Munksjön (dock inte springa..), så vi tog på oss plagg efter plagg och gav oss iväg ut. Jag hade verkligen längtat att få gå ut och gå lite, inte bara gå på box. Men vi hann väl inte mer än 50 meter innan jag var dyngblöt om fötterna, mina vinterkängor håller inte måttet. Men kanske inte så konstigt, dom är i typ mocka eller nåt. Så vi gick till Ica handlade lite. Denna helg har jag varit oerhört produktiv, jag har lagt en massa god mat, bakat sockerkringlor och grahamsrutor. Det enda som vi missat i helgen är den traditionella lördagsstädningen. Jag får ta den imorrn på min lediga dag istället... Ni märker ju vilken livad o rolig helg jag har haft =)

Idag är det ju måndag igen, ni kanske också har märkt det. Men jag blir så irriterad på alla som skräpar ner, vi bor numera i lort-Sverige. På vägen till skolan vet jag inte hur många godispåsar/ölburkar/krossade vinflaskor/bananskal/cigarettfimpar osv som jag ser.. Det försvinner inte, det bryts inte ner. Jag fattar inte hur man bara kan slänga skräp hur som helst.. Men det är inte bara skräp, det är hundskitar med. Det verkar som om alla hundägare har glömt bort att det som göms i snö kommer upp vid tö. Det är nog äckligt med all snöslask, men alla äckliga utsmetade hundbajsar som ligger över hela Torpa. Yiack! Fy, jag kommer på mig själv med att bara klaga på allt och vara en gnällkärring, men allt är inte dåligt. Har träffat en ny tjej i nya klassen, som är helskön, hon är rolig hon. Det känns nästan med detsamma om man har nåt gemensamt.. Och så är det csn på fredag, boka klipptid - alla som har sett mig sista tiden kan intyga att jag ser ut som en annan rufsatufsa. Och så får vi nya soffan till helgen, hoppas hoppas!

Partiledardebatt

Mm, sug på det ordet du.. Jag tillhör faktiskt den lilla del av befolkningen som gillar att se partiledardebatter. Det är en på tv4 just nu, men eftersom jag bara orkar bara se Persson flåsa drygt en timme i tv så stände jag av. Som alltid annars när jag ser honom i tv eller annat media kan jag inte fatta att han kan ha varit Sveriges statsminister i över tio(?) år. Det är knappt sju månader kvar tills valet och jag har fått det ännu mer bekräftat att jag aldrig någonsin kommer att rösta på Persson, Ohly eller Erikssom. Trots att P Erikssom har en helt ok skolpolitik, så skulle jag aldrig lägga min röst på hans övriga politik. Nä, jag har nästan bestämt hur jag ska rösta, men får se hur det ser ut närmare valet och om det är någon idé att strategirösta. Jag måste säga att Fredde (som Skugge kallar honom) är en riktigt rolig typ, även Leijonborg (som jag förövrigt har intervjuat på den gamla goa K-höga tiden) har sinne för humor medan Persson borde gå en kurs i humor och självdistans/ironi.

Vad håller hon på med?

Har ni sett Marie Serneholts senaste video, min kommentar till det är kort och gott; Vad håller bruden på med? Hon är ju skitsnygg men varför målar hon ut sig som värsta blondin-bimbon när hon sitter på en rosa my little pony-liknande häst,  eller när hon porr-plutar med läpparna.. Hoppas hon är ironisk mot hela blond-bimbo grejen.. Inte för att låten var i min smak med ändå..

Vad många kineser det är här..

Man får höra mycket roligt om man sitter i en datasal på HLK, igår till exempel. En student till en annan; "Hur stavas deadline?" Och får då till svar;  "Det stavas D, E, A, D, L ,I, N, E ". Då den lite tröga studenten säger; "Men hallå, det stavas ju precis som dead, jaa död på engelska alltså.." Smart..! Med andra ord så krävs det inte så mkt för att komma in på högskolan. Ytterligare ett exemel från när vi gick i åttan eller nian, då en av klassens mindra smarta tjejer utbrister; " Men Ronny, vad är allmänbildning för nåt..?" Att han inte sa något sarkastisk tillbaka ska han vara stolt över =) Björn var rolig häromdan, haha, vi satt och pratade om nåt, så kom han in på att hans morfar är från norrland, då Bisse frågar vart i norrland. Björn som är en stjärna i geografi säger då Västmanland. Mm, smart Björn, det ligger verkligen i norrland. Dagens sista citat går till mamma när vi går på en marknad i Sydney, då hon säger; "Men, väldans vad många Kineser det är här.. vad konstigt..!". Då hennes mer begåvade dotter (jag..) svarar; "Mamma, du har inte tänkt att det beror på att vi är i China town.."

Mår jag riktigt bra?

I flera dagar har jag haft en stor längtan att ta på mej väl valda skor och springa runt Munksjön.. (?) Detta är inte ett friskt beteende hos mej, jag har väl aldrig gillat att springa i hela mitt liv. Inga långa sträckor iaf, men jag vara en jävel på 60 och 100 meter och stafetten i skolan =) Men jag kommer med fasa ihåg 3,8 kmspåret i Österskogen, BamBam gillade verkligen att plåga oss med det.. Men jag har några teorier om min dröm om Munksjörundan. Den första går ut på att jag nu har blivit så van att träna några gånger i veckan och på sätt fått upp en bättre kondition. Jag får alltså abstinens när jag inte tränar (?), men har det verkligen gått så långt? Den andra teorin går ut på att, jaa titta ut genom fönstret, det inte går att springa runt Munksjön nu, det är halt å dant - det går inte ta sig runt utan att ramla minst sju gånger. Eftersom jag ändå inte kan springa runt Munksjön pga vädret så kan jag passa på att drömma och längta till det, för när all is å slask försvinner kommer jag ändå inte vilja springa - jag hatar ju att springa. Men så länge jag inte kan, kan jag fortsätta att drömma och längta.. Hänger ni med? Men jag hoppas ändå att det är den första teorin som är den rätta.. =)

Tiden bara flyger förbi..

Fatta vad tiden går fort, dagarna går fort, veckorna går fort, månaderna och åren.. Shit, det var ju fyra år sen vi tog studenten från K-höga. Ibland kan jag sakna den tiden, livet var mycket enklare då, på ett sätt. Alltså, man gick i skolan nästan varje dag, man hade alla sina vänner där, man kom hem å det fanns alltid mat och en sång att sova i. Nu är det 1½ vecka kvar till den 25e och det kommer inte bli någon lyxmat direkt =) Det var en härlig tid i gymnasiet, vi satt i "plugghörnan" i biblan och pratade om livet, men även svensk politik under 1900-talet och EU-regler, haha! Veckan gick rätt fort, man åkte till skolan hade några lektioner, satt i caffis, spelade kort, å skrev en jäkla massa arbeten.. suck! Så kom fredagen, då var det solning på solcenter som gällde, sen jobb på Posten, köpte en påsa Karamellkungen å en Cosmo åkte hem å hade myspys. Å när lördagen kom blev det en förfest å sen Ribban =) Det var så härligt sista terminen i trean ju, det hände så mkt, men ändå inte.. Men några äventyr blev det allt.. Saknar Er! Tyckte det var så trevligt hos Maria sist, hoppas vi ses snart igen!

Hur svårt kan det vara?

Det har varit en seg dag idag, föreläsningar, seminarie å grejer, *suck* Så jag har sett fram mot boxpasset hela dan för att få slå av mig lite.. Men det var ingen idé att gå hem efter skolan så jag bad Björn ta med mina grejer, han vet mkt väl vad jag brukar ha med mig. Så jag kände mig superlugn, tills han kom till gymet fem innan passet började. Så jag tog mina saker å bytte om, bara det han hade tagit fel skor, fel top å ingen träningsbh, men det var ju väldigt lyckat... men jag tänkte det kanske går ändå, så vi gick ner å började men skorna är ju skitgamla å inga direkta box-skor om man säger så (ett par gamla å slitna puma streetskor..). Men det gick verkligen inte, ingen studs alls, suck! Så nusitter jag här... lagom kul! Alla ♥s dag å allt, inget kul att vara sur då.. Men jag är inte sur, bara lite irriterad..!

Ojdå!

Ojdå är ordet för dagen. Jag har spelat squash med Björn, det gick bättre än jag trodde, det var riktigt kul ju, så det får vi göra fler gånger. Å vet ni, nåt underbart har hänt! Våra knäppisgrannar har flyttat, så nu har vi nya!! Hoppas dom är bättre, sämre och mer högljuda kan dom ju inte vara. Det är nog två studenter, det blir nog bra..

Å ikväll är ingen bra tv-kväll.. kanske bra det för jag har en bok att läsa ut tills imorrn, men den var lättläst så det går nog bra. Å snart fyller jag år, det är dock inte så kul att fylla 23, det händer inget kul när man fyller längre. Man blir liksom inte lika uppvaktad som man blev när man var barn, nu förväntas man att bjuda släkten på middag. Men hhm jag bjöd ner mamma, pappa å elin men jag sa att det inte blev så märkvärdigt, men det gjorde inget för dom. Det räcker med en kopp kaffe så är dom nöjda, men dom sa att vi kan gå ut å äta. Det är bra, då får man gratis middag + att man slipper laga mat å diska. Iofs så diskar alltid mamma när hon är hos oss men ändå..

Just nu har jag inga direkta funderingar.. förutom att vad mysigt det skulle vara om livet skulle ha samma färg som Gilmore Girls, där är allt i såna härliga röd/gula färger, det skulle jag behöva i mitt liv nu!

Vem är Viktor?

Föresten, vem är han Viktor i Let's dance (som förövrigt är TV4:s sämsta produktion sen Destination Nordsjön)? Är det han som är känd eller är det bruden han dansar med? Dom andra vet man ju vem dom är, men Viktor? Who the f **k is Vitkor? Hör gärna av er om ni vet vad han är känd för. (Det kanske jag som har total nollkoll på Sveriges B:kändisar..)

Fullkomligt kaos!

På helgerna är jag latast i världen, jag gör inte mer än nödvändigt. Men jag har faktiskt städat hela min garderob, det var gårdagens projekt samt en storstädning av lägenheten (det är det värsta med att bo på 85kvm, det blir så mkt att städa..). Men min garderob, ni skulle inte tro att det var min garderob så som den såg ut innan jag städade den. Jag är annars ganska ordningssam (med ett oerhört kontrollbehov), men det har aldrig gällt min garderob - det har alltid varit fullkomligt kaos! Fullkomligt kaos räcker inte..! Det är mkt värre än kaos! Men jag tror det beror på att jag aldrig har haft en riktig bra garderob (bra att ha nåt att skylla på..), hemma i Rinna är det inte mkt garderob att prata om - den är pytteliten. I Halmstad så hade jag ingen, den i Lambohov  var väl ok, i Ryd hade jag ingen på mitt rum - jag hade en byrå men den rådde det ännu värre kaos i, på Gjuterigatan så var den väl ok, men nu har jag en bra garderob så nu är den jättefin! Jag är så stolt!! Jag har t o m en hylla över, för jag sorterade bort en massa kläder som jag aldrig använder. Men jag kom precis på en till orsak varför det är sån oordning, jag har under perioder i mitt liv levt i en väska (alltid påväg nånstans till nån) å då kan man inte ha ordning. (Vadå skylla ifrån sig..)

Men imorrn börjar veckan igen, då ska jag läsa ut en bok som vi har seminarie på och så ska jag skriva klart om växthuseffekten (Yippie..), sen squash, sen ta de lugnt. På tisdag är de alla ♥s dag, men inte nog med det, det är Johannas 21årsdag!!

Oops..!

Blev visst lite mkt vin igår.. jaja! Hade ju tydligen tänkt skriva om übersmarta killar (även tjejer men inte alls lika vanligt) som inte har någon social kompetens. Det räcker nog att skriva så, dom har bara social kometens när det gäller att umgås med sina lika, annars med vanliga människor så fungerar de inte alls. Jag behöver nog inte gå in på det djupare än så, det var vad jag kom fram till för längesen.

På tal om inget, har jag fått rätt så långt hår igen, jag vet inte om jag ska låta det växa eller om jag ska ha kort igen.. hhm..? Jag kan t o m ha tofsar på sidan nu, men inga fletor =) Jag kan inte bestämma mig, kan ni inte hjälpa mig att bestämma de. Mamma röstar på kort å Johanna på långt, vems sida står du på?

Full? Jag? Nää

Shit, jag är nog full.. haha, trevligt med en härlig middag med vänner å intressanta samtalsämnen. Återkommer mer om dom imorn (söndag). Jag kommer ant skriva lite om att smarta killar inte har nån social kompetens, nån sp jag tänker på kanske? Nä, godnatt, see you tomorrow!

Varför fleece?

Jag har upptäckt en sak med kvinnliga studenter över 30, de har nästan alltid på sig fleecetröjor och de ser alltid så skabbiga ut? Varför? Det är inte ens snyggt, det ser ut som dom kommer direkt från mjölkningen. Det bör tilläggas att just den här sortens studenter bor på landet. Överlag är dessa kvinliga studenter mkt speciella, för det första har de fleecetröjor (har de inte det är det nåt annat bekvämt och praktiskt), de pratar högt och ljudligt på föreläsningarna, de tycker att man ska ta all hänsyn till de som har barn eller pendlar - men hallå? Man har ett val, har man valt en högskola fem mil bort kan dom inte räkna med att vi ska anpassa oss efter dom. En annan sak som är typiskt för dessa mammor (de är alltid mammor) är att de har med sig sitt eget kaffe i termos. Och antingen är de storrökare eller superkristna, haha! Observera att detta gäller inte alla, det finns alltid undantag, men jag satt o pratade med Björn om detta och han hade upptäckt samma sak - så det är inte bara jag! Nä, när jag blir över 30 och förhoppningsvis har ett gäng ungar ska jag (kanske inte är lika smal) men jag vill ända se fräch ut! Gå till frisören åtminstonde en gång om året.. =)

Dagen i dag

Glömde visst bort att skriva att jag även gjorde världens godaste linssoppa igår, jag stod verkligen hela dagen i köket, kände mig som värsta hemmafrun á la 1950-tal =)  Jag började ju vid kl 13 eller nåt, men eftersom jag varit på skolan så kändes det som klockan var typ nio när den egentligen bara var fem, skumt!

Äntligen så är Leilas mat tillbaka, jag älskar matprogram - speciellt med Leila. Det är så härligt att drömma sig bort i smakernas värld, det är sällan jag gör något dom lagat i tv men det smakar väldigt gott i munnen ändå.

Idag då:
07.00-07.15 Fixa hår å slänga på lite smink
07.15-07.30 Hitta några lämpliga kläder + ytterkläder (obs inte beiga mockastövlar..)
07.40 Gå till skolan
08.00-09.30 Föreläsning om Agenda 21
09.30-10.00 Fika me Johanna på HLK
10.00-11.30 Föreläsning om ekologiska fotspår, (Whee..!)
11.40 --> Shopping på stan, boka tid hos min frisör
Paus
17.30 Spinning 25 min
18.00 Core 25 min
Sen är jag öppen för förslag, antagligen kommer jag bli sittande i min fotölj å kolla på nåt dåligt tv-program..

Ika och Åke!

Kan inte Ika i rutan komma tillbaka, jag saknar henne och hennes skumma röst. Det finns massor av barnprogram som borde komma tillbaka. För det första Björne men då med han Lantz som Björne, den nya är inte bra. Så saknar jag trasdockorna, Berta gamla Berta, doktor snuggles, lördagsgodis, Linus på linjen, Beppes godnattstund, Professor Balthazar, Pippi Pelikan, Joelbitar, Solstollarna och många många fler!

Vilket kap

Jag har än en gång insett att jag är vuxen, jag har kommit över 1,8 kg kyckling filé för 70 pix! 9000gr kostade alltså 34,10:-  Visst är det billigt? Jag lov hela vägen hem från Ica. Men det var ingen EuroShopper, nä Ivars var de, de är grejer de. Haha! Det finns vissa saker jag inte förstår, om man äter en burgare på McD, som jag gjorde igår (MacFeast fiber eller vad den hette) varför smakar man äcklig McD-smak i munnen i två dagar efteråt? Jag ska aldrig mer äta på McD, hhm kanske pajerna å glassen resten är ju bara massa skit.

Gissa om jag har varit aktiv idag, först var jag i skolan till kl 12, men på schemat stod det 14 sånt är alltid trevligt! Sen en trip till Ica, vi ska ha vänner på middag på lördags så jag var tvungen att inhandla ganska mkt grejor. Så kom jag hem, så bakade jag först hålkakor, under tiden dom jäste gjorde jag ordning varsin semla till mej å Nalle, sen fortsatte jag med hålkakorna å så har jag gjort köttfärsröran till pirogerna vi ska ha på vår lilla tapas-kväll på lördag. Mums! Jag älskar tapas, alla som har möjlighet - gå till Anna-Gretas i Jönkan, jag lovar verkligen matorgasm!

Jag glömde, jag var på A6 igår, det finns massa snygga skor, jag som verkligen behöver det. Eller? Joo, det gör jag faktiskt. För det är jag värd, eller hur Johanna? Å så ser jag fram mot utgång, Huset, gärna snart!

Jag kommer bli så snygg!

Förra veckan på boxen var det en ny kille, han var väl en tvärhand hög. Tror jag skrev om honom då me, att han slog på mina tuttar när han skulle slå på mitsarna. Å idag var det nästan bara nytt folk, en kille som var lika kort och hade jordens största tänder+överbett (han såg rätt så skoj ut) när jag slog krokar med honom stod han verkligen å illglodde på mina tuttar.. Sluta! Det var en jätteudda grupp på boxen idag, det var dom vanlig bl a killen som går så konstigt (han går bara med tårna och lite till å så gungar han fram), han är iofs lite rolig. Så är det en annan kille som ser helt galen ut när han slår, han är skitstark! Lite läskig faktisk, men han verkar snäll. Oftast brukar vi ha en skitskojjig tjej som latjar å håller på men bruden idag var lite torr tycker jag.. Men hursomhellst, nästa vecka blir det tungt; måndag - squash 45 min, tis - ox 60 min, ons - spinning 25 o box 25, satan vad snygg jag kommer bli!

Yes idag är det OC, men det konstiga med OC är att jag alltid tjuter i slutet på varje avsnitt, det är så sorligt/fint/ledsamt etc, I love OC. Den har allt! Nu ska jag äta och plugga lite tyvärr, visst låter det kul med rollspel om en jäkla klimatkonferens, jag ska vara Uganda - Ha vilket skämt! På återseende!

Dagens i -landsproblem

Tentan gick nog inte så bra, men jag hade verkligen pluggat, men på fel saker tydligen. Men men, jag väntar att deppa ihop tills jag vet helt säkert. Jag börjar bli less på den här kursen nu, såg en film av WWF om miljö. Jag hade faktiskt inte fattat att soja var så farligt, varför säger då alla veggosar att sojakorv är jättebra? Det orsakar massa djurs liv, fast då indirekt, dom äter ju inte djuren - men de kan inte leva längre när dom odlar sojaträd(?). Skulle aldrig kunna bli vegetarian faktiskt, älskar kött för mkt. Efter skolan gick jag vem, fick hoppa över alla slaskhögar, jag blev ändå genomblöt - jäkla slask! Men det som är värre än slask är hundbajsarna som ligger överallt! Fattar inte folk att dom ska plocka upp bajset efter hunden? Ännu värre är det hemma på landet. Där tror alla hästägare att det är fritt fram att komma å rida på privat väg - inte nog med att vägen blir hålig å dan nä hästfan skiter värsta blajan på våran privata väg! Ok om dom tar bort den, men den ligger där tills den försvinner. Usch! Nu kanske ni tror att jag hatar djur - nä det är inte riktigt sant, de ända djur jag hatar är fåglar. Jag skulle gärna ha ett djur, grannen mittemot har en söt liten svart kisse, en sån vill jag ha. Jag var påväg att köpa en katt i höstas, Anitha hette den och var en blandning mellan birma och norsk skogskatt, Me want! Men det kanske får vänta tills vi skaffar hus. Jag vill verkligen ha en katt, eller hund - isåfall en jack russel eller nåt. Ikväll är det en riktig tv-kväll; Gilmore Girls, Desperate housewives, men samtidigt som detta är det grammisgalan på fyran, hur ska jag välja, jag har ingen video som jag kan banda me. Snacka om dagens I-landsproblem..

Uttråkad

Idag är ingen rolig dag, men ungarna på dagiset mitt emot oss verkar ha de kul. Dom gick iväg med sina söta västar och en massa pulkor, skulle gärna åka pulka med dom idag. Hellre det än att sitta inne å glo i trista kursböcker. Känns som jag inte får in nåt i huvet, jag kommer nog att få räkna med en omtenta. Men jag intalar mig att det ska gå bra, då kanske det gör de me.. haha!

Grannar..

Våra grannar är verkligen helmärkliga, superhemliga å alldeles alldeles superhögljuda. Det är Alltid ljud i deras lägenhet, dom bråkar dagligen, slår i dörrar, skriker på varandra. Dom misshandlar väl ihjäl varandra snart. Inte nog med det, det verkar som om killen bedriver nån slags verkstad där uppe me. Det är aldrig tyst! jag blir så förbannad, om jag går upp halv sex en lördag är det fullt liv där uppe, kl midnatt en vardag håller dom jämt på å bråkar å härjar. T o m när vi kom hem kl 4 på natten förra helgen var det fullt liv däruppe. Och igår blev jag jätteglad ett ögonblick, jag trodde att dom skulle flytta, gött då tänkte jag. Men nä då, dom bar upp massa grejer till lägenheten, så nu håller dom på å renoverar, så ny är det ännu mera ljud. Men jag har sagt åt Björn att han får gå upp å prata med dom, för jag vågar inte, dom verkar ju helskumma. Men det verkar som han också är lite rädd för dom.. inte så konstigt som dom håller på - dygnet runt! Såhär har vi haft det i ett år snart, och blir det värre vet jag en som ringer till fastighetsbolaget.. Me!

Paradoxalt?

Jag gillar både Linda Skugge Och Ulf Lundell. Är jag helt knäpp då eller? Måste man välja antingen eller? Det finns nästan ingen som skriver så fina texter som Lundell och ingen som kan skriva så provocerande som Skugge. Paradoxalt? Nä, det tycker jag inte. Men Skugge skrev faktiskt lite bättre för några år sen å precis när hon började på Expressen, men när man läser hennes blogg vill jag ha hur många barn som helst. Hon är så mkt kärlek, men det är ju Lundell me.. det blir kaos i mitt huvud. Men strunt samma, nu ska jag beställa skivor från Ginza; Lisa Ekdahl - Pärlor av glas, Lundell - Måne över haväng samt Den vassa eggen.

Tentaångesten kommer smygandes

Visst låter det kul?! plugga hela helgen, det är nog bäst för jag har inte ens börjat än å tentan är på tisdag. Men jag tänker såhär, det är inte den svåraste tentan jag någonsin har skrivit. Den svåraste tentan gjorde jag på filosofikursen på LIU. Jag håller med Hanna, varför valde jag den kursen som första kurs på universitetet?? Smart Sara! Men jag tog iaf 15 av 20 poäng och det är jag faktiskt väldigt stolt över. Få se om jag orkar ta dom där 5 poängen som är kvar.. Nä nu är det plugg som gäller, kanske ska springa ner till VIP å köpa lite pluggodis, det brukar gå bättre då =)

Ad omnia paratus!

Dagen före fredag är..

Igår var det torsdag, idag var jag i torsvik =) Internt skämt me Johanna. Vi var på twin å drack en massa vin å drinkar igår, så satt vi å tjåkade, en väldigt trevlig kväll faktiskt. Vi kom på att vi hade något mer gemensamt, eller ska jag säga någon? Haha! What a coincidence! Vi bestämde att vi ska åka på Ålandskryssning, 766:- för två pers, med buss, fönsterhytt, buffé, frukost. 383:- /person =BIlligt!

Så var jag på jobbintervju idag, det gick helt ok, hon verkade vilja ha mig på jobbet, å det är ju positivt. Få se, jag måste tänka om jag vill köra truck. Det var tydligen bara en massa killar på stället, hoppas bara dom är lika snälla som 'mina' pojkar på BT, haha! Ser om rött nagellack ger samma effekt som på BT.. hmm?

Å idag hade vi en föreläsning om biologisk mångfald, det var faktiskt lite intressant, iaf första timmen sen så började jag drömma mig bort - som vanligt. Men det var en kille framför oss som antagligen var lite förkyld men han snöt sig inte, han bara satt med näsduken å duttade på näsan, jätteäckligt. Han går visst i Annas studiegrupp, grattis! Han luktar tydligen kostigt me =) Annars händer det inte så mkt i mitt liv, mamma undrade om jag hade sökt för min fågelfobi men det har jag inte. Jag vet vad dom gör på fobiavvänjning, man får ta på dom, så går dom omkring på ens kropp me, fan vad äckligt! Äckliga djur! Fattar inte att Hanna jobbat i ett hönshus, Yiack!!

En bra dag

Det här verkar vara en bra dag. Jag är ledig, borde kanske plugga mer än vad jag gör. Vanligtvis brukar posten vara trist att få, mest en massa räkningar å blaj. Men idag var det något annat, jag fick brev från försäkringskassan, dom tyckte jag fått för lite bostadsbidrag för 2004(!) så snart kommer det in 1289:- på mitt konto - inte illa för en fattig student som jag. Det var den första bra saken, den andra var att en tjej ringde å ville ha en jobbintervju med mig så fort som möjligt. Så imorgon kl 14 ska jag på intervju, jobbet verkar inte så jättekul men, alltid nåt. För den intresserade kan jag säga att det är ett jobb som kräver truckkörkort, vilket jag har, haha! Å ikväll ska jag träffa Johanna, hoppas inte Thiel dyker upp då me haha.. Vi ska till  Karlssons eller Twin, vi får se.. Ska bli kul att sitta å tjåka, titta på folk å dricka lite vin eller en drink kanske.. På återseende.

Är Berit där?

Shit vilken träningsvärk jag har! Var helt slut efter gårdagens pass, men det är så skönt, varför har ingen sagt åt mig att börja träna tidigare? Dom är så roliga på mitt gym, dom säger ofta 'Hej Sara!' när jag kommer, dom frågar hur jag mår å så. Hur kan dom hålla reda på alla namn, duktigt! Och när jag var i Australien så frågade dom efter mig, gulligt så! Men om inte Björn varit där hade dom säkert ringt hem å frågat varför jag inte tränar.. härligt ställe!

Igår var det två gubbar som ringde till mej, men dom ringde fel. Den första gubben var så söt, han hade värsta värmländskan, och han bad såå mycket om ursäkt, han önskade mig en fortsatt trevlig dag - såna borde det finnas fler av. Sen ringde en annan gubbe, men han pratade skånska (gillar inte skånska) han var inte alls lika trevlig som värmlänningen =) Men för nåt år sen var det alltid en tant som ringde till min mobil å frågade efter Berit. Men hon förstod inte att det var fel nummer, hon ringde jämt å frågade efter Berit. Och Annelie i Ryd ska vi inte ens tala om.. Han ringde ju till mig i Jönköping å frågade efter Annelie, han kan inte ha alla bananer i klasen..

Billigt..

Eftersom jag var lat och inte orkade gå till skolan och lyssna på en föreläsning om global ekonomi och markfrågor så har jag haft tid till annat. Aha! Tänker ni, hon har pluggat! Men nä! Jag har pysslat med annat, eller det började med att jag letade efter en bok jag behöver till ett seminarie på cdon.com och adlibris. Men av en händelse började kolla på skivor på cdon.com istället. Jag är lite sugen på Lisa Ekdahls senaste, men även Mary J Bliges nya skiva. Men snål som jag är gick jag in på Ginza för att jämföra priser, å där kollar jag på Lundell-skivor  å där kostade Den vassa Eggen 239:- och på Ginza kostade den bara 99:- vilket kap för en fattig student som jag =) Ginza är en guldgruva, jag ska ta å beställa lite skivor därifrån. Men en nackdel är att den är mer svårnavigerad än cdon, men men det kan jag leva med.. Fatta vad en ledig dag försvinner fort! Men snart ska vi iväg å träna core å box.. På återseende!

Marsvin..

Jag har en förmåga att drömma mig bort i flera timmar, jag kan t ex sitta på föreläsningar utan att lyssnat ett dugg. Inte så bra kanske. Men jag tänker på helt onödiga saker, som (varning alla djurälskare!) t ex hur ett marsvin skulle se ut om man rakade bort all päls, det måste se jättekul ut. Jag skulle inte vilja göra detta, jag tycker iofs att marsvin är rätt så äckliga men ändå. Dom skulle väl knappt synas, dom är väl 90% päls eller nåt. Så kan jag få konstiga syner i huvet (jag lovar jag är frisk!) men härom dan så såg jag två surukater (Timon o lejonkungen) som stod på en strand i sjömansdräkter och vinkade med sina mössor. Är jag helt onormal??

Årskort på gymet..

Det är sant, jag har årskort på gymet. Skaffade det i september eller nåt. Så jag är där två gånger i veckan iaf. Men första träningen efter Australien var det jobbigt, bara att komma iväg och ta på sig boxningshandskarna var ju jobbigt, om inte Björn tvingat mig skulle jag aldrig gått dit. Det är kul att boxas med honom faktiskt, han är ju lite starkare än mig men.. Igår var vi där iallafall, box 60 min. Det var massa folk jag inte kände igen, sånt är jobbigt. Det var bara en liten tjej (hhmm hon ser mer ut som en kille..) som vi kände igen. Men det roligaste var när man är två å två och först slår på den andra (i mitt fall då Björn) men sen byter man å springer till nästa, jaa ni förstår. Men när jag stod där med mina mitsar så kom det först en kille på säkert 2 meter då gäller det att hålla mitsarna höögt! Men precis efter kom en liten liten kille, han var t o m kortare än jag (jag lovar, det är sant..). Han var inte så bra på box, han slog som en galning men han bara slog på mina tuttar istället för mitsarna.. Tror han har missförstått grejen med mitsar faktiskt. Shit vad trött jag blev, men det är en såndär skön trötthet, så vi gick hem gjorde pastasallad och såg på Gilmore Girls (somnade visst sista 20 min) å sen Desperate Housewives. Älskar den serien, Lynette är min idol, jag ska bli som hon, haha! Idag har vi föreläsning om global ekonomi och markfrågor mellan 13-16.30 kul va?! Sen är de träning som gäller, 25 min core 25 min box! Sen är det O.C. premiär! Äntligen! Å på torsdag är vi lediga, eller jag behöver tentaplugga (har inte börjat än..) men det verkar inte så betungande.. Hoppas jag =)