Rösta inte på Göran!

Liza Marklund skriver så otroligt bra idag. Tack! Ännu ett argument att Inte ge en röst åt Göran och hans polare!

Kommentarer
Postat av: från 1930-2007


Hej
Jag har läst att du i augusti tyckte att man inte skulle rösta på Göran Persson och hans polare.

Din önskan gick i uppfyllelse, men har du tänkt tanken, att jag och många med mig ansåg att den regering vi hade var ett uns bättre än en borgerlig allians.
Att det finns många av oss, som inte är bidragstagare. Men som ser att de svaga, de sjuka, de arbetslösa måste få hjälp att överleva.
Alla har inte stora pengar i portmonnän. Många är arbetare och sliter i många timmars arbetsvecka. Många ensamma mammor och pappor som har svårt att få det gå ihop.
Bidrag när det behövs kan vara en trygghet.
Har du tänkt på att en sjukhusvistelse kan drabba vem som helst och då är det förnämligt att kunna få den utan att se att det inte finns pengar till den hjälpen.
Att ha ett högkostnadkort och kunna få mediciner med rabatt.
Att inte behöva betala skjortan för att åka till arbete mm
Alla har inte råd med dyra försäkringar, vilket visar sig genom att människor inte har råd med hemförsäkringar mm. Troligen blir det så att många inte kommer att ha råd med dessa försäkringar som alla kommer med tiden att behöva för att få hjälp. Då kanske bidrag i olika former kan vara ett sätt att överleva.
Att du inte behöver ta emot bidrag, är glädjande, men tänk tanken, om oturen är framme, om du inte har någon att luta dig emot, då kanske det vore bra även för dig.


Tror du att landet mår bättre av att allt ska säljas ut? Företag som årligen ger vinst till statskassan, nu blir det en rejäl slant på en gång, men sen kommer inte de inkomsterna att finnas till mer för staten.

För dig och mig och alla andra så måste vi har inkomster för att ha råd, så även vårt land, det måste komma in pengar, var tror du de kommer att ta dem? En tanke, av dig och mig och andra.

Döm inte ut utan att ha tänkt till. Att några missbrukar systemet är sorgligt, att de med rejäla pengar bakom ryggen kan tycka till och förkasta är förståeligt, att alla kan få det likadant är omöjligt, men de som behöver bör få den hjälp ett land i välstånd kan ge.
från en som varit med under lång tid då Moderater var Högern, Centern var Bondeförbundare, och som ser deras grund och silar det som sägs och görs. (Obs silar även det socialdemokrater, miljöpartiser, och vänster säger och gör)

2007-03-10 @ 11:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback